VODNI SESALNIK
Imam Igeo približno eno leto.
Ker je pri nas narava dela taka, da imamo veliko prahu sem z njim izredno zadovoljna. Omahovala sem pred nakupom, saj cena 140.000 ni zanemarljiva ampak sedaj mi ni žal.
Edino tisto za stekla se mi ne obnese čisto ok res pa je da sem šele enkrat delala z njim.
Moje mnenje – priporočam ga.
Pri nas doma imamo Philipsov vodni sesalec, ki stane nekako 60000,00 sit. Je samo sesalec (ne mores si delati npr. vodne kopeli), vendar svojo nalogo odlično opravlja. IGEE ne poznam, vendar se mi zdi predrag za tako ceno.
Aja, njegova pomanjkljivost: nima električne stepalne krtače. Če je ne rabite oz.imate doma še en sesalec, ki jo ima, potem je nakup Philipsa zelo ugoden.
Obilo veselja ob sesanju ::))
Pozdravljena Petra!
Tako kot Irena ti tudi sama svetujem, da se znebiš raznih tepihov, tapisona – leglo pršic.
Več let uporabljam vodni sesalec HYLA. Z njim sem zelo zadovoljna. Sesalec lahko uporabljaš za globinsko čiščenje, pomivanje tal, sesanje prahu, filtriranje zraka,…………
Če te karkoli zanima v vezi s tem sesalcem se obni na HYLA Črnuče tel. 01 58 00 700 in dobila boš vse željene informacije.
Lep pozdrav
Sama imam vodni sesalnik in sem kar zadovoljna, vendar je pri tehj sesalnikih težava to, da imaš potem še kup dela s čiščenjem le tega. Sama ga imam, vendra si bom vseeno kupila še enega navadnega za vsakodnevmno čiščenje, sauj je tisti preveč zamuden. Odvisno je pač kakšne so vaše potrebe. Sama imam psa v majhnem stanovanju, zato ga moram tudi večkrat sesati, seved pa se mi ne ljubi čisto vsakič sestavljati in prati tisti sesalec.
Petra,
tudi moja hčerka ima tako alergijo. Čistili smo kot neumni, sesali, pomivali, pa ni nič pomagalo, dokler nismo vseh vzmetnic, blazin in odej v stanovanju zavili v za to namenjene prevleke. Res pa je, da imamo povsod po stanovanju le parket (preproge in zavese smo takoj po diagnozi odstranili), ki ga cca trikrat na teden posesamo z navadnim sesalcem z S filtrom (Philips, cena cca 40.000 SIT) in pobrišemo z mokro krpo. Sicer pa se strinjam z Lidijo, da je sesalec z vodnim filtrom zelo zamuden – hitreje imamo pobrisano z mokro krpo. Razmisli o odstranitvi tekstilnih oblog, življenje bo mnogo lažje!
Pa še to: otrok pri pospravljanju NIKOLI ne sme biti prisoten. Veliko sreče!
Jaz ti ne bi priporočala sesalcev kot so phillips za 60.000 sit,ker ti pri suhem sesanju praha ne prefiltrira skozi vodo ampak se prah samo odlaga na vodo,kar je ogromna razlika.Pa,če samo suho sesaš je sesalec potem umazan okrog in okrog.Jaz ti priporočam Igeo oziroma povprašaj tudi za Atlantic od Batagela,ki ga tudi zelo hvalijo.Ta dva sesalca prefiltrirata prah skozi vodo in ni take svinjarije(ravno tako ga moraš očistiti).Po mojih izkušnjah daj enkrat malo več denarja pa imaš potem mir,kot pa da kupiš 3 poceni pa nimaš nič od njih.Globinska krtača pa je obvezna za odstranjevanje pršic.Upam,da ti je moj nasvet vsaj malo pomagal.
LP 🙂
Pozdravljeni,
pri nas doma imamo tudi težave z alergijami in astmami.Imeli smo že vse mogoče sesalnike, tako navadne npr.Kirby kot tudi na vodo npr.Batagel, Hylo. Zadnjih par mesecev pa imamo nov sesalnik na vodo s 100% filtracijo, ki je tudi edini aparat na svetu ki nima filtrov, tako da ni treba nič čistiti, samo vodo izliješ in novo naliješ.Z njim smo izredno zadovoljni. Za informacije pokličite na:040569009.
lp