Vodni sesalnik
Ker vidim, da nekateri radi pomagate z nasveti, vas tudi jaz prosim zanj. Sem pred nakupom vodnega sesalnika in ker jih je na tržišču kar nekaj, se še ne morem odločiti za nakup. Predvsem potrebujem takšnega, ki ima VODNI filter, brez vrečk in brez ostalih funkcij, kot so pranje stekel, šamponiranje oblazinjenega pohištva itd., samo običajno sesanje. Sicer sem nekaj seznanjena z Batagelovimi, samo se mi zdijo veliki, preveliki za moje malo stanovanje. Sem pa včeraj videla enega majhnega, ležečega, od firme DeLonghi. Na prvi pogled me je navdušil, ne vem pa, če dobro služi svojemu namenu. Ali ima že kdo kaj izkušenj s to znamko sesalnika? Prosim, pomagajte mi k odločitvi.
Jaz imam parni sesalec, ki ima vodni filter, in pomiva s paro. Res je, da je treba paro 10 min pred priletkom dela segreti, ampak sej ta čas se še najde kakšno delo za narest, potem pa v treh potezah vse naredi sam…najprej posesam, pomijem in posušim…..vse s sesalcem………, vse talne površine, od itisona, ladijskega poda, itd…….imaš tri moči pare, in vse pomije.
Celotno hišo imam pomito in s paro dezificirano v 15 mninutah, prej, ko sem imela sesalec z vrečko, sem najprej mogla, posesati, potem se po kolenih valjati in vse pomiti, imela mokre roke, vse me je bolelo, in potem še čakati, da se je stvar posušila. Kriza. En kup dnarja šlo za čistila, sedaj pa ne rabim drugega kot vodo za filter in vodo za paro. Eto to je vse.
Stroj se imenuje mediteranea, prihajajo pa iz Portoroža.
Super zadevica. Ga ne dam nikamor.
Sandra S.
Tudi je dober za parket, samo delati moraš znati z njim, pa ni zakomplicirano,
Paro je treba dati na najmanjšo stopnjo, to reguliraš kar z roko, ker ima vse komande na ročki, in treba je na kartačo pripeti kakšno staro brsačko, in potem s tem lahko obrišeš vse lesene površine, vam povem kako se vse sveti.
super je, pa nič drgnjenja , pritiskanja in matranja.
Je pa res da men nikol ne uspe steklenih površin….oken…..pomiti lepo, to pa obvlada moj mož, tako da, to delo kar njemu prepustim, pa je tudi en dva tri fertig:))))
Pozdravček,.
sandra S.
Lepo pozdravljeni
Tudi jaz se odločam za nakup sesalnika,ki bi pral ploščice.Predvsem bi rada aparat,ki bi obenem posesal in pa tudi opral vse v eni potezi,tako da ni potrebno najprej vse posesati ,potem pa še pomiti po tleh.
Zanima me če je kdo že poizkusil philipsove ,ki naj bi menda tudi prali.Nad čistilci z paro pa nisem bila preveč navdušena ,ko sem poizkusila Divo,ta mi je vse uničila -leseno,pa še cena je preveč navita.
Pozdrav