Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Vodni sesalec s temeljitim čiščenjem tal

Vodni sesalec s temeljitim čiščenjem tal

Kupujemo vodni sesalec/napravo, ki ima zmožnost kakovostnega čiščenja tal. V bistvu me zanima naprava, ki sesa, čisti, polira hkrati?

Zahvaljujem se vam za nasvete.

s vodnim sesalcem imamo mi zelo slabe izkušnje. če imate vodni sesalec morate imeti obvezno še en sesalec(z vrečko ali filtrom). vodni je dober za generalna čiščenja drugače pa ni praktičen

Imela sem vodni sesalec, pa sem ga zavrgla. Razlog je bil v tem, da je bilo potrebno veliko časa, da si začel sesati – natočiti vodo itd., potem pa še cela večnost, da si ga pospravil. Potrebno je bilo odliti vodo in ga oprati. Če tega nisi naredil dovolj temeljito, se pri naslednjih sesanjih niso širile ravno najlepše vonjave.

Mi imamo vodni sesalnik philips triatlon. Pred njim smo imeli Delfina iz tv prodaje in če primerjam, mi je grozno žal, da nam je delfin crknil po parih letih.
Philips , ki ga imamo zdaj je sicer že ok, ampak sesa pa obupno. Tla so mokra in voda iz njega kaplja, pa še malo večje smeti se samo packajo na krtači. Pri delfinu smo lahko resnično posesali od razbitega jajca do vseh možnih malo večjih in manjših smeti, tla pa so bila po koncu sesanja takorekoč suha. Velika napak tega sesalnika je bila izredno slaba izdelava (plastika, ki se je zelo hitro lomila). Lahko rečem, da smo Delfina uporabljali 3x več kot sedanjega. Torej, sama še vedno prisegam na vodni sesalnik, vendar je bistevnega pomena izbira le tega.
Lep pozdrav

New Report

Close