vodni sesalec Delfin
Pozdravljen, prosim če gdo pozna delovanje sesalca Delfin da mi svetuje katere prednosti in pomanjklivosti ima.Rada bi kupila vodni sesalec,ker pa nikje ni prikaza delovanja se teško odločam.Če ni bistveno boljši od navadnega sesalca z vrečko, pol nima smisla investirati novi nakup. Hvala za dober nasvet in lep dan vsem.
Pozdravljeni!
Tem glede vodnih sesalcev je bilo že ogromno. V večini se vsi strinjajo, da so to ponavadi komplicirani sesalniki, za katere ne odštejemo malo denarja, uporabljamo pa ga nekajkrat letno. Običajno poleg vodnega sesalnika “potrebujemo” še dodaten sesalnik.
Danes imamo na trgu odlične suhe sesalnike, ki ne prepuščajo prašnih delcev, ali pa celo kontrolirajo količino preostalega praha v prostoru.
Vedno znova se postavlja vprašanje, zakaj imeti vodni sesalnik? Zakaj na primer, bi ga imeli vi?
Prilagam vam še nekj postov na temo sesalcev in morda vam pomagajo pri odločitvi:
Lep pozdrav,
Maja
Gospa Geršak, najlepše hvala za tako izčrpno informacijo.Vse sem prebrala,in bom verjetno mogla ostati na klasičnem suhem sesanju.Ker imam veliko tepihov sem mislila da bojo z vodnim sesalcem osveženi in da ne bo prahu po pohištvu.Do sedaj sem tepihe osvežila z vodo in kisom,na kolenih kar mi se ne da pogosto delat,ker nisem več mlada.Drugače pa vem da je voda in cunja za čišćenje najbolše.Lep dan želim!