Vodna postelja – izkušnje
Zanima me, kdo se je od vas že srečal z mislijo o nakupu vodne postelje? Mnenja, prosim!
Ali jo ima kdo doma?
Kakšni občutki so, ko ležiš na njej – a čutš gibanje vode?
Hja, jaz obladam skoraj vse kar se tiče postelj – spalnico kupujemo že nekaj mesecev…..
Trenutno je najbolj aktualna zračna postelja :)))
Vodne pa ne bi imela, spi se super, valovanja ne čutiš, vsaka polovica postelje ima svoje vodno jedro…. Mene bolj moti elektrika, ki greje vodo, pa sama voda, ki sta po feng-šuju :)))) neprimerni za spanje….
Tko da, drugače sem jaz tudi za vodno posteljo, kljub ceni :((
Jz sem že ležala na njej, ko je bila razstava pohištva na gospodarskem razstavišču. Noro, v bistvu ne čutiš, da bi voda zdaj plavala pod tabo, ampak ko se premikaš je vse tko počasno, premakne se cela pojstla, vse tko…mmm..ja, jz bi jo ful mela.
Ker je nisem naročila standardnih dimenzij (te stanejo cca. 600.000,00 sit), sem morala odšteti nekaj več…
Sicer pa, ko imaš “pravega” ob sebi, ne verjamem, da vpliva bistveno to, na kakšni postelji seksaš…..
postelje ne bi dala za noben denar iz hiše. je super, tista voda pa je bolj podobna želeju in ni nobenega gibanja, samo toplo ih mehko :-))
Odkar sem se v Rutarju vrgla na njo, si zelo želim met jo doma… mmm, bi počela perverzije gor… 😉
Samo zanima me pa, kak zgleda, če prideš vsipan ko aksa, pa se na to vležeš, pa se zagunca… Po moje želodec ne prenese… :)))
spi se dobr .. skor ne mors se narobe postavt .. seveda je odvisn kok si nafilas jedro
valovanja tut ni .. tut pr sexu ni kej prevec opazno 🙂
men je blo usec 🙂
:))))
🙂 Ne vem, tista v Rutarju se ni ono ful zibalo vse, ampak je pa tak… se je premikalo, no. Prav tak prijetno… 😉
Ampak vseeno se je tolko zaguncalo, da se mi je porodilo to vprašanje, če prideš pijan pa se vležeš v tako posteljo.
Jaz je nimam,
sem se pa zanimala
in so mi prijatelji ki
jo imajo rekli da je super,
ker se prilagodi obliki telesa,
je pa baje zračna bolj zdrava!
Baje, da je življenska doba te postelje samo 5-7 let? A je to res, ker če je, je to kar drag špas?
Življenska doba vodne postelje je 25 let;pa tudi takrat ni z njo nič narobe ,na njej se spi ,kot ,da je nova.Bojazen ,da bi te v njej streslo ,je odveč;vsak grelec se pred prodajo potopi v vodo in testira ,poleg tega pa sta po montaži vmes še dve vrhunski foliji(material ,iz katerega so vesoljski skafandri).Poleg vsega v vodni postelji ni mikroorganizmov ,zaradi večjega izločanja rastnega hormona pa se z njeno pomočjo tudi prej spočijemo in počasneje staramo.Sam jo imam že 5 let in me je rešila bolečin v hrbtenici(že trkam na les).Koliko valovi pa je odvisno od stopnje dušenja-vsebnosti posebne mikrotkanine v jedru.Če je dušena nad 80% ,praktično ne vzvalovi.Vem za novo vodno posteljo 220×180 s ceno 220.000 SIT.Če koga zanima ,naj mi piše na mail.
Forum je zaprt za komentiranje.