Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vodice – ma ne na Gorenjskem :-))

Vodice – ma ne na Gorenjskem :-))

Allora, vsi sprašujejo glede dopustov, bi pa še jaz nekej vprašala: kako je v Vodicah – zraven Šibenika, une na Gorenjskem poznam :-))

Je že katera tam bila? Kako je kej ”organizirana” plaža za dvoletnice in triinpolletnice, kakšno je morje, JE KEJ LEPIH FANTOV TAM DOL???

Ok, ta zadnje vprašanje je glih za ‘intermezzo’.

Hvala za odgovore in uživajte še zadnje delovne minute tega petka.

Polona 🙂

Moja bivša sodelavka ima tam hišo in je menda krasno. Če želiš, jo lahko povprašam in ti sporočim čez kakšen dan.

Lep pozdravček na primorsko…

nika

Jes, nika, ce maš šanso, se priporočam :-))

Huala.

Mi smo bili v depandansah hotela Punat pred tremi leti in je bilo krasno. Hotel je ravno toliko daleč od centra, da je za en sprehod, pa še nočni hrup ni motil spanja našega takrat triletnika. Plaža je bila OK, betonirana, v zalivu pa peščena, ampak tam je bilo ful zasedeno. Do plaže smo imeli 50 metrov po borovem gozdičku, edino, kar me je malo motilo, le bilo stalno pihljanje, kar v senci ni bilo najbolj prijetno.
V mestu se zvečer ful dogaja, turisti pritisnejo z vseh koncev in krajev.
Imaš pa tam odlično izhodišče za ogled slapov Krke ali pa Kornatov.

Mi smo bili lani v depandasah pri hotelu Imperial. Ne vem, nismo bili ravno impresionirani, mislim pa, da smo preveč pričakovali. Sodelavke in znanci so mi hvalili Vodice v nedogled, da kaj tako lepega pa še ne.., zato smo se tudi odločili iti tja.
Morda smo imeli ravno nesrečo, šli smo v začetku avgusta, voda je bila hladnejša kot smo navajeni. Do zdaj nikoli na dopustu nismo (preden smo stopili v vodo) razmislili, ali se gremo namočit ali ne, pa nismo posebni zrmzljivci. Tokrat pa.
Hčerkica je bila takrat stara 4 leta. Gužva na plaži je bila pa resnično NENORMALNA. Če si hotel priti v vodo, si moral ležeče ljudi dosebesedno prestopati. Na plaži nekaj posebnega za otroke ni, je tako kot drugje, so gugalnice, skakalnice, manjši peskovniki.

V mestu pa je lepo, zelo urejeno, vendar ponovno gužva (pa drugače nismo neki samotarji, ker imam rada štante in kafiče..). Nekateri so imeli tudi velike probleme pri dolgih urah vožnje (mi ne, hvalabogu) do tja (ponavadi se pri Plitvicah “zagužva”.
Šli smo pa v Šibenik (ki je čudovit) na izlet ter preko tistega znamenitega mostu ter na slapove Krke. No,to je pa prekrasno, najprej z avtom, nato pa z ladjico do tja…res lepo.

No, ne želim te odvrniti od počitnic v Vodicah, povedala sem le moje izkušnje. Zdi se mi, da so drugje enako lepi kraji, s toplejšo vodo, pa še bližje, tako, da letos gremo drugam.

Lep dopust,

And

Še nekaj:

Tam, kjer smo mi billi, je plaža betonska, veliko pa je sence (borov gozdiček), kar je super. Res pa stalno malo pihlja.

Glej, tkole je:

Vodice so se v zadnjih desetih letih strašno razvile. Težko najdeš še kakšno tako urejeno, živahno,… mestece v Dalmaciji (pa sem z jadrnico v par letih obredla vse otoke in v glavnem vso obalo). Če mi poveš na kateri konec Vodic bi šla, ti povem kakšna je tam plaža, saj je par kilometrov od Srime na jugu (tam imamo sorodnike) do vasic na severu Vodic vse obljudeno. Če ti je torej všeč vrvež, veliko turistov, animacija,… je to pravi kraj. Ja, tudi lepi Dalmatinci se najdejo…
No, meni so bile Vodice bolj všeč včasih, ko je bil naš pomol samo naš; ko se je vsako leto zbrala ista družba in smo hodili v “nočni život”, ampak vse enkrat mine…
Letos gremo (če bo vse po sreči) v Vodice v začetku septembra, z našim (o) dvomesečnim (o) dojenčkom (ico). Takrat se večina že odpravi domov in je skoraj vse po starem.

LP, Pega

Hejla, dečve, sej ste me kar zasule. hVala, sem si kar izpisala, da bom v miru predelala.

LP:-)

New Report

Close