Najdi forum

VNETJE UŠES

koliko je star otrok?
kdo ti je predlagal Otovent?
kako dolgo že pihate?
koliko vnetij je bilo prej?

moja je stara 3 leta in je imela več kot 15x vnetje preden smo šli orl-ju, pred parimi meseci nam je na tbilisijski priporočal otovent in tudi na izvid napisal otovent, dol smo pa našli le ta ponaredek, potem sem pa na netu našla, da lahko kupim otovent.
ga pa tud sama včasih uporabim, takrat čutim pritisk, zdj med prazniki sva oba s partnerjem veselo pihala, ušesa sem imela kot da bi imela vodo not in sem si kar sposodila od hčere 🙂

mi pišeš prosim na spodnji naslov?
[email protected]

Naija, našega spet boli uho.
Za crknit.

a dj no dj…ti, moram potrkat, mi smo pa kar v redu
a ste na ab pristal?

Ja, dj no dj

naija in lililina,
pa ta otovent pomaga kej za vnetje ušes, kako to sploh deluje?

anja32, nam se je zelo zmanjšalo vnetje, včasih smo imeli konstantna vnetja.

otovent otroci pihajo z noskom in s tem kot nekako prezračujejo srednje uho in preprečijo, da se nabirajo bakterije in virusi v srednjem ušesu, s tem pa posledično preprečiš, da pride do vnetja ušes

Pozdravljene!

Sem še ena mamica, ki že obupuje nad vnetimi ušesi. Imam sina starega 3 leta in pol in se mu vsako leto isti čas ponavljajo vneti ušesi VSAK MESEC :(((((

Poskusili smo že razne stvari,…..vendar je pomagalo samo začasno.

Namreč imam problem, da otrok ne pihne iz nosa. Kaj to pomeni pri uporabi Otoventa????

Če pa ima katera kakšen nasvet kako otroka naučit pihnat iz nosa bom pa zelo vesela.

Hvala in lep pozdrav vsem!

Mu stisneš oziroma zapreš eno nosnico in on pihne ven skozi drugo?

probaj mu stiskati nosnici pa mu bo šlo na živce pa bo pihnu al pa naj oponaša bika 😉

Živijo!

Nekaj me zanima in bi bila vesela, če bi mi katera od vas mal pomagala.

In sicer moja skoraj triletna punca je eno noč jokala, da jo bolijo ušesa. Imela je tudi vročino. Naslednji dan smo se odpravile k zdravniku, vročine ni imela več, ušesa jo tudi niso več bolela. Zdravnica ji predpiše 7 dni zdravljenja s Hiconcilom.
Jaz se odločim, da ji antibiotike ne bom kar dala. Vsaj dokler se zopet ne pojavi bolečina v ušesih. Medtem pa redno čistimo nosek in ga špricamo s fiziološko raztopino. V glavnem, stvar je taka zdej, da ima moja hčerka že tri dni po nekaj urc na dan vročine (max 38,3) in včasih reče, da jo boli glava.

Naj ostanem načelna in zavračam zdravljenje s Hiconcilom? Ji delam res uslugo?

Pozdravljeni!

Sama imam pritisk ze od julija, ter pokanje v usesih(ko pogoltnem slino, zazeham)! Zdaj imam vnetje srednjega usesa in bobnica(vsaj tako pravijo), grozen pritisk, piskanje, bolecina(prvi dan) …Zanima pa me, ČE JE PRIPOROČLJIVO BALONČEK OTOVENT UPORABITI MED VNETJEM? 🙂
Najlepša hvala za odgovore!

Tudi mene boli uho zelo pogosto res bi rada poskusila to rastlinico uhelj mi je zelo znana je pa nimam lp

New Report

Close