Vnetje prostate?
Tudi jaz imam podobne težave, ki se mi pojavljajo že vsaj 3 leta. Huje pa je bilo pred dvemi leti, ko sem opazil kri v spermi, podobno se mi je zgodilo tudi lani oktobra. Lani sicer nisem mel vročine, saj opazne bolečine pa ostajajo, tudi po zdravljenju z ciprinolom ni bilo nič bolje( 3 tedne). Po treh tednih sem šel na bioresonačno terapijo namesto da bi šel urologu. Zanima me kakšno mnenje imate o bioresonačnih metodah, če so učinkovite ali ne?
Sam namreč hodim na terapije že dva meseca. Krvi ni več bolečine pa ostajajo po sečnih poteh še posebej po desni strani.
Zdravo star sem 28 let.
.Meni so se eno leto nazak (marec 2014) pojavile neprijetne bolečine v penisu.Najprej sem odšel do dermatologa kjer mi je vzel brise za spolno prenoslive bolezni ki so bili negativni.Nato sem odšel do urologa kjer mi je pregledal prostato(uz in če je primerne velikosti) in postavil diagnozo vnetje prostate.dobil sem ciprinol in ga jemal mislim da 6 tednov in mi svetoval tople kopeli.po šestih tednih so se mi težave malo izbolšale amapk so bile prisotne še vedno in sem odšel nazaj k urologu in mi je dal pregledati še spermo kjer ni bilo posebnosti. in ko je nastopilo poletje so mi težave izginile.ko pa se je zopet malo ohladilo(oktober 2014) so se mi pa pojavile bolečine ali ščemenje v presredku in uhajanje kakšne kaplice po uriniranju ampak ne vedno.
Potem sem mislim da v začetku januarja 2015 klical urologa in mu to povedal in mi je rekel da naj se pomirim da ni nič to tako hudega in naj še naprej uporabljam tople kopeli in pazim pri prehrani.Pri meni so te znaki še vedno prisotni.
Zanima me kaj vi pravite na to,ali je smiselno hoditi še na kakšne preglede?
Rea vas prosim za odgovor?