vnetje nožnice in Multi-Gyn Gel
Katero od vseh teh ponujenih zdravil se da dobiti brez recepta??? Prosim, a katera lahko napiše? Mazilo Canasten vem, kaj pa ostalo? Vaginalete? Dr. Pušenjak je sicer napisal, da ne vidi razloga, da ne bi bila ta zdravila brez recepta, a v praksi je drugače, vsaj jaz imam take izkušnje.
Amnetist! V kolikem času terapija z jogurtom pomaga? Jaz sem to metodo uporabila ravno včeraj, ampak danes je še slabše kot je bilo prej :(.
Živjo!
Tudi jaz sem imela take težave in sem bila ravno ta teden pri ginekologinji in mi je sestra dala ta gel (reklamno vrečkico). Dvakrat sem se namazala in mi je že učinkovalo tako, da sem prav zadovoljna z njim. Moram povedati, da mi pa predtem canesten in še nekaj drugih mazil ni pomagalo.
Lep pozdrav!
Ta gel uporabljam že od kar je na trgu in je res super!!! Še po porodu sem tako, da si lahko predstavljaš. Uporabljam ga tudi ob spolnih odnosih in je the best. Res je drag ma se splača. Prej sem imela stalno probleme, zdaj sem pa že 6 mesecev ok. Res ga priporočam vsem. Tudi Canesten (ki se ga dobi v lekarni brez recepta) mi je pomagal, a ta je še boljši. Uporabljaj ga tudi preventivno!