Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vnetje nožnice in Multi-Gyn Gel

vnetje nožnice in Multi-Gyn Gel

Zdravo!

Imam pogosto srbenje nožnice. Verjetno da gre za vnetje nožnice oziroma glivice.
V lekarni prodajajo Multy-Gyn Gel, ki naj bi preprečeval tovrstne težave. Ima katera že kakšne izkušnje s tem proizvodom?

Hvala za odgovor ali za vaš nasvet kako odpraviti to nadlogo.

Klara

jaz obicajno uporabljam canesten

Uporabljam Canesten, Daktarin ali Gino-daktarin.
Preiskušeno!

Zdravo!

Zanima me ali se canesten dobi v lekarni brez recepta?

LP Klara

Meni pomaga tudi navadni jogurt. Najprej se umijem z žajbljevim in kamiličnim čajem, potem pa se namažem z jogurtom. Včasih uporabim tudi kar tampon, ki sem ga napacala z jogurtom. Je packarija, vendar meni bolj pomaga kot Canesten.

Zelo dobra zadeva je Grenifit, ki ga dobiš v lekarni.V tekoče milo, po možnosti za intimno nego, kapneš približno 10 kapljic in se vsak dan s tem umivaš.Meni to najbolj pomaga, ker je to naravni antibijotik in anti mikotik.
Srečno

Katero od vseh teh ponujenih zdravil se da dobiti brez recepta??? Prosim, a katera lahko napiše? Mazilo Canasten vem, kaj pa ostalo? Vaginalete? Dr. Pušenjak je sicer napisal, da ne vidi razloga, da ne bi bila ta zdravila brez recepta, a v praksi je drugače, vsaj jaz imam take izkušnje.

Amnetist! V kolikem času terapija z jogurtom pomaga? Jaz sem to metodo uporabila ravno včeraj, ampak danes je še slabše kot je bilo prej :(.

Se opravicujem, nisem opazila, da je besedilo predolgo.

Živjo,
tudi jaz imam to mazilo, vendar so mi ga priporočali za vlaženje nožnice. Malo zasčemi ko ga uporabiš.
Renata

Živjo!

Tudi jaz sem imela take težave in sem bila ravno ta teden pri ginekologinji in mi je sestra dala ta gel (reklamno vrečkico). Dvakrat sem se namazala in mi je že učinkovalo tako, da sem prav zadovoljna z njim. Moram povedati, da mi pa predtem canesten in še nekaj drugih mazil ni pomagalo.

Lep pozdrav!

spiraj si jo z blagim poparkom kamelic

Ta gel uporabljam že od kar je na trgu in je res super!!! Še po porodu sem tako, da si lahko predstavljaš. Uporabljam ga tudi ob spolnih odnosih in je the best. Res je drag ma se splača. Prej sem imela stalno probleme, zdaj sem pa že 6 mesecev ok. Res ga priporočam vsem. Tudi Canesten (ki se ga dobi v lekarni brez recepta) mi je pomagal, a ta je še boljši. Uporabljaj ga tudi preventivno!

Super, vesela zate! Koliko drag pa je? A ga lahko kupis brez recepta? Hvala!

Zdravo!

Gel prodajajo v lekarni brez recepta. Stane okoli 2000 SIT.

LP Klara

New Report

Close