Vnetje mehurja, boleče ledvice in huda žeja
Pozdravljeni.
Že kakšen teden dni me spremlja vnetje mehurja (zelo pogosto hodim na wc, ko neham urinirati me malo zaboli/zapeče.. V tem času sem poskušala z različnimi čaji, stanje se je izboljšalo, nato spet poslabšalo. V nedeljo zvečer sem bila cel dan slabotna, zelo utrujena, dobila sem vročino, pojavila se mi je bolečina na hrbtni strani (na desnem delu). V ponedeljek je bilo bolje, bolečina ni bila tako izrazita, nato pa se mi je proti večeru stanje poslabšalo, začelo me je boleti še na levi strani hrbta, bilo je tako močno in intenzivno, da sem celo noč prebedela.. (sklepam da so to ledvice?) danes pa sem potem odšla k svoji osebni zdravnici, ki mi sploh ni vzela urina in mi je kar predpisala Primotren.. Pozabila sem ji omeniti, da me danes že cel dan spremlja huda žeja (to je moja napaka), kaj ta žeja pomeni? Je to zelo narobe? Poleg tega sem ji povedala, da po uporabi antibiotikov zmeraj dobim vnetja nožnice, pa mi je rekla, da je ta primotren kemoterapevtik, in da to naj ne bi bil antibiotik.. v lekarni mi je gospa rekla drugače.. Malo sem zmedena, mi bo Primotren pomagal, ali mi lahko škoduje? Kaj je s to mojo žejo? Na dan spijem zelo veliko tekočine, zato ne vem zakaj me cel dan spremlja ta hud občutek žeje..
Prosim vas za pomoč in čimhitrejši odgovor, saj sem v skrbeh!
Hvala vam že vnaprej!
Sabina
Forum je zaprt za komentiranje.