Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo vnetje ledvic

vnetje ledvic

Pozdravljeni!
Na kratko povedano – imam vnetje ledvic in trenutno jemljem antibiotike. Prva dva dni sem imela vročino, sedaj je že dva dni nimam, počutim se dobro.

Zanima pa me, če lahko telovadim med “zdravljenjem”, ali bo to negativno vplivalo? Drugače sem bila aktivna vsak dan in mi je težko samo ležati in počivati.

Zahvaljujem se Vam za odgovor že vnaprej!

Lep pozdrav!

Saša

Pozdravljena,

glede omejitve gibanja po atibiotikih na splošno ni. Ker pa si imela vročino še 2 dni nazaj, bi jaz z gibanjem še malo počakala. lahko pa greš na krajši polurni sprehod in si glede na počutje sprehode podaljšuješ.
Ne priporočam pa ti težke fizične aktivnosti vsaj dokler jemleješ atibiotike.

Hvala za vprašanje in pozdravi se čimprej !

Renata

Pozdravljeni,

jaz pa imam tudi eno vprašanje…sicer sem poskusila najti kakšen odgovor na internetu, ampak mi nič ne pove veliko, tako da raje malo povprašam…
Stara sem 22 let in me v predelu križa, čisto spodaj nad zadnjico na momente tako močno boli, da se ne morem niti skloniti, ko hodim, me boli, in sedaj čutim kako bolečina malce potuje vse gor proti vratu…nevem kaj naj bi to bilo, bolana nisem bila nikoli, vročine nimam, slabo mi ni, zadnji dan me edino malce boli okrog predela oči (če zavijam z očmi). Ponavadi me je v tem predelu bolelo samo, kadar sem imela vročino.

Dejansko mi tako zelo paše, ko se usedem, da mi je prav neprijteno ko stojim…
Nevem zakaj gre…

lp mihela

pozdravljena mihela.

svetujem ti, da obiščeš osebnega zdravnika. to bo najbolj sigurno, ker nekje mora biti vzrok za te težave. težko je laično reči kaj. zaradi tega pa k zdravniku, kajti z zdravjem in splošnim počutjem se ni za igrati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close