Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza vnetje in posledice

vnetje in posledice

Pozdravljeni!

Pred pol leta sem imela vnetje mehurja. Zdravila sem se z antibiotiki. Od takrat naprej imam takoj po uriniranju, zelo nizko, občutek zbadanja in tiščanja. Najhujši problem pa se mi je pojavil pri hoji v dolino, ker mi je začel uhajat urin (za moje pojme kar precej). Zanima me, ali je uhajanje urina povezano z vnetjem in kaj mi je storiti. Stara sem 37 let, 2x rodila.

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Pozdravljeni!

Morebiti se vam je vnetje mehurja ponovilo, zato vam priporočam, da najprej opravite preiskavo urina Sanford. V kolikor bo preiskava urina negativna gre žal za urinsko inkontinenco (uhajanje vode). Simptom, ki ga navajate kaže na stresno urinsko inkontinenco, pri kateri nam voda uide med smehom, kašljanjem, dvigovanjem bremen, pri hoji po hribu ali stopnicah navzdo. Sicer pa nepozdravljeno ali zelo močno vnetje mehurja lahko pripelje do urgentne urinske inkontinence – tako da – ja vaša težava je morebiti povezana z vnetjem mehurja.

Lepo vas pozdravlja
Lorena Meglič, predsednica Društva Mena Maribor

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

New Report

Close