VNETJE DEBELEGA ČREVESJA
Star sem 29 let in zadnji mesec imam veliko težav z zdravjem. Na bolniški sem že mesec dni in mi gre to zelo narobe, ker študiram in bom verjetno izgubil leto.
Pred mesecem dni se je pojavila driska in povišana telesna temperatura okrog 37.5 stopinj. Zdravnik mi stalo govori, da mi ne more pomagati, oziroma, da mi ni nič in mi ni hotel podaljšati bolniške. Počutim se zelo slabo in sem vztrajal, da grem na nadaljne preiskave. Tri dni sem bil v bolnišnici, kjer so ugotovili vnetje debelega črevesja. Najprej so se čudili kje sem bil toliko časa, po treh dneh pa mi je zdravnik povedal, da se moram s takšnim stanjem in drisko sprijazniti in mi ne morejo pomagati. Naslednji dan so me poslali domov, osebni zdravnik pa mi je dal antibiotike.
Počutim se še vedno slabo, temperatura pa se mi je včeraj dvignila na skoraj 40 stopinj. Sicer se stanje iz dneva v dan spreminja, a ne morem verjeti, da se to ne da vsaj malo pozdravit in izboljšat.
Mi lahko kaj svetujete za izboljšanje stanja. Ne želim si bolniške, a v službo ne morem ker imam delo s strankami.
Lep pozdrav in hvala lepa.