Najdi forum

Pozdravljeni,

s partnerjem sva oba dobila nekakšno vnetje. Vse skupaj traja približno 14 dni. Prvi je imel on težave in sicer, da ga je pekla glavica penisa. Kasneje je koža postala rdeča. Prejšnji teden je tudi zbolel in se zdravi z antibiotiki (Summamed). Sama izrazitih težave nimam, enkrat me je srbela koža na vhodu v nožnico in imela sem “čuden” občutek v nožnici. Nisem opazila izcedka ali podobnega. Uporabila sem canesten tabletke in kremo, kremo uporablja tudi partner.
Danes ga je po spolnem odnosu (s kondomom) penis bolel, mene pa takoj po odnosu srbelo, kljub temu da se potem vedno umijeva. Ali si lahko kako sama pomagava oziroma kupiva drugo zdravilo?
Do mojega ginekologa je namreč težko priti, in bom prišla do njega šele 15.7. kar pa nama je malce dolgo.

Hvala za pomoč vnaprej,

lp

mimi

Pozdravljeni,

ker je partner jemal antibiotike, je posledično prišlo do glivičnega vnetja. Najbolje je, da se oba pozdravita s Canestenom (vaginalete za vas in krema za partnerja), vendar med tem ne imejta spolnih odnosov. Počakajte, da se dodobra pozdravita, če ne se bosta glivic težko znebila. Bolj kot se bosta umivala in drgnila, večje težave bosta imela. Glvice za razmnoževanje ljubijo vodo.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

New Report

Close