Najdi forum

vneta ritka

Ko sem zagledala, da ima vneto ritko, sem takoj začela mu čistiti rito s prekuhanimi kamilicami, ter temeljito posušila da ni bila vlažna.Nato sem mu namazala tanek sloj kreme(ponavadi ognjičevo). Veliko časa je tudi brez pleičk, vendar mu nikakor ne izginejo. Sedaj sem pa zasledila to mešanico s lubjem, žajbeljem in kamilicam, pa bom probala še s tem. Sm ne vem kako mora biti lubje, ali suho ali sveže pa v kolišnem razmerju je potrebno to prekuhati.

kupi v lekarni kremo DAKTARIN in BEPANTEN pa daj pol pol pa namaži..rdeča ritka drugi dan en bo več rdeča

Ali se ne dobi daktarin samo na zdravniški recept?

ko ritka pordeci, damo gor ribjo mast. in mogoce pazimo, da malo bolj pogosto previjamo.

-- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- Otroški smeh je ena najlepših stvari... čista sreča in brezskrbnost sta drugi. Pridno rasemo in vsak dan spoznamo delček sveta, na katerega smo pozabili.

Živjo! Še moja izkušnja: Mi smo imeli pri približno dveh letih živo, živo rdečo ritko, poskušali vse mogoče, nazadnje pristali s kopelmi hipermangana. Par zrnc v vodo in namakanje notri. Kopali 2x na dan. In zmagali. Tako, da od takrat naprej, karkoli rdečega na koži, mi gremo v kopel.
Lp

New Report

Close