Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca VNETA NARASTIŠČA MIŠIC IN SKLEPI

VNETA NARASTIŠČA MIŠIC IN SKLEPI

Prvič sem bolečino opazila lani avgusta, vendar le na desni roki, zdaj februarja me bolijo komolci obeh rok, kolena, gležnji in zapestje le na dotik. Zdravnica pravi da imam vneta narastišča mišic in sklepe, kaj več pa ne. Bila sem na infekcijski kliniki da se izključi borelioza, izvidi so bili negativni. Kaj mi svetujete v naprej. Gibam se dovolj, vem pa da bi bilo dobro zbiti kakšno bilo.
Malo mi je udarilo na psiho, saj so mamo pred smrtjo neverjetno bolele roke, zdravnica jo je pošiljalo od ene terapije na drugo, na kocu pa je umrla za rakom. Kri bi ji vendarle lahko pregledala že prej, da bi se vsaj vedelo iz kje izhaja bolečina. S seboj sem to poštimala. Se zelo hitro poberem.
Rada pa bi opravila malo več preiskav, da vem pri čem sem. Moja osebna zdravnica pravi da me po vsej verjetnosti boli od zob, zobozdravnica pa na slikah ne vidi ničesar. Popravila mi je zobe, zobe pa sem slikala tudi posamezno.
Kaj mi še svetujete? Je morda kje samoplačniška revmatološka ambulanta? Ali pa se z mojim telesom dogaja kaj drugega?

Spoštovani!

Najprej začnite s tehnikami sproščanja! Lahko se vpišete na tečaj joge, lahko na avtogeni trening. Lahko se s skupino pohodnikov redno odpravite na planinske izlete. Sprostite vse svoje notranje napetosti in strahove. Sporočite, če se bodo težave po dveh ali treh mesecih nadaljevale!

Srečno!

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close