Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Vneta kost?

Vneta kost?

Pozdravljeni,

že več tednov (skoraj dva meseca) me močno boli na levi strani trupa, sumim, da gre za medenično kost. Bolečina se pojavlja ne glede na to, ali sedim, ležim ali počnem kaj drugega, tudi spati na levem boku zaradi bolečine ne morem več. Izvidi krvi so normalni, bolečina pa ne pojenja. Boli me v obsegu za eno dlan, se pa bolečina ne širi. Kaj bi po vašem mnenju lahko bilo? Je možno, da gre za vnetje kosti ali kaj drugega?

Hvala za odgovor.

Pozdravljeni!
Boli pritisk na kost? Sicer bi pred nadaljnjimi preiskavami obiskal še ginekologa. Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

hvala za odgovor, drugače pa boli tako pritisk na kost, kot tudi, če na kost ne pritiskam, torej v mirovanju. Zanimivo je, da me med športom, predvsem kolesarjenjem ne boli nič, medtem ko me med tekom boli manj kot v mirovanju. Bolečina se pojavi tudi ko se iz ležečega položaja postavim v sedeči, gre pa za bolečino, kot bi tisti del dve osebi vlekli vsaka na svojo stran.

lp

Povsem možno, kot rečeno, da je težava mišičnega porekla, v tem primeru mine sama, lahko s pomočjo protivnetnih/protibolečinskih zdravil.
Lep dan

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close