Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca vnet mehur?

vnet mehur?

Pozdravljeni,

že kar nekaj dni me kar naprej tišči na vodo. Ob tem, da imam ves čas občutek da moram spet na WC. Od petka pijem ursi čas, v lekarni so mi svetovali Gran Berry tabletke in jih jemljem že 4 dni, pekoč občutek pri uriniranju pa ostaja in je zorpn in neprijeten in ga imam dovolj.
Kaj mi svetujete – naj grem takoj k zdravniku ali naj še malo počakam?! Moja zdravnica je na dopustu, …

Pozdravljeni!
Predvidevam, da ste ženska, kjer so podovne težave zelo pooste in gre najverjetneje res za vnetje mehurja. Čakanje “da bo bolš” se mi zdi nepotrebno trpljenje in če bi šlo za moj mehur, bi šel k zdravniku.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Hvala za hiter odgovor, … hm no ja, potem brusnice in ostala zelišča (po vašem) ne pomagajo, škodijo pa tudi ne?! Popoldne bom šla kar k zdravniku …, da se znebim zoprnosti (saj ni tako zelo trpeče – če bi bilo, bi šla že k zdravniku, verjemite:-)

Glede na to, da konzumirate omenjene rastline že 4 dni, težave pa so še kar enake, očitno ta terapija ni bila pretirano učinkovita :-). Škodilo ni. Sicer pa je popoldne že mimo in ste verjetno težavo že razrešili. Lep večer

… nisem tako hitra pri odgovorih, kot ste vi:-) Dobila sem primotren, sedaj pa mora biti počasi bolje.

Lep vikend!

….vi ste morali vmes še k dohtarju, jaz pa sem stalno tam 🙂
Glavno da se pozdravite.
Lep vikend tudi vam!

Pozdravljeni,
že pred nekaj dnevi sem imela rahlo pekoč občutek med urniniranjem in pa rahlo srbeč občutek na intimnih predelih. to sem predvčerajšnjim poskusila preprečiti s canesten vaginalno tableto. Pekočega in srbečega občutka sicer ni več, sem pa dobila sprva rahlo rozkazt izcedek, ki postaja vedno bolj intenzivne barve. predvidevam, da gre za vnet mehur. ura je že prepozna za osebnega zdravnika, jutri pa dela šele popoldne. ali naj počakam do takrat, ali bi se morala oglasiti na urgenco?

Pozdravljeni
Tisto pekoče uriniranje je res največkrat posledica vnetega mehurja. Če z izcedkom mislite tistega iz nožnice, je nsjverjetneje neodvisen od vnetega mehurja. V napisanem pa ne najdem ničtakega, kar bi me nspeljevalo, da morate takoj k zdravniku. Lep pozdrav

Iskrena hvala za tako hiter odgovor in lep pozdrav!

Glavno, da vas zdaj kaj manj skrbi (in da bo hitro ok, seveda 😉
Lep večer!

New Report

Close