Najdi forum

Vmešavanje njegove mame!

Samo še nekaj na kratko Meli.
Po raznih tvojih odgovorih na raznih forumih sklepam, da si super punca.
Zamisli se samo, kaj bi kdo dal, da bi imel tako dekle. Škoda te je za tam, Meli, škoda. Ni vredno tvojih živcev, skrbi, še posebej pa časa. Pa ne pravim, da ga definitivno pusti. Definitivno pusti to okolje, mater, ker je zločinka. Fanta pa le preiskusi, če je tudi on sposoben odrezati z njo. Če ni, nima smisla.
Tu v naši bližini je včeraj zvečer ena budala ustrelil mlajšo partnerico, imela je 33 let, pred očmi njene punčke. Vsi smo še v šoku od dogodka, ampak je dejstvo, da to delajo ljudje, ki nimajo razčiščenih pojmov o življenju in čustvovanju.
Naredijo jih pa žal, dostikrat taki kot je ta tvoja nesojena tašča, zato je bolje da nisi ti žrtev, ampak da tastaro pošlješ v …….., ter na vratih počakaš na tipa.
Če ga ni, odreži. Potem se ga pa z užitkom napij, pa četudi se ga še nikoli nisi, še na moj račun.
P.S.
Tega ne boš verjela: Imam pač srečo, da je moja pisarna obrnjena proti gozdu in sem v času ko ti to pišem z enim očesom opazoval nič kaj boječo srno, ki je prišla pomulit malo trave, preden bo nevihta. (tu bo vsak čas).
Ob tem sem pomislil, da je to dober znak zate. Oglasi se še kaj. Sašo.

Kako lepo je bilo ta-zadnje napisano. Bom se se še oglasila, brez skrbi.

Vidim da ste vsi istih mnenj “pojdi” in tako bom naredila. Najprej ga bom postavila pred dejstvo: Jaz ali starši! Časa za premislek bo imel 5 min, nato bo še tisih malo stvari, ki jih ima pri meni popokal in šel v mamino naročje, kot je to počenjal vse od 18 leta. Mamo bom pa poklicala in ji povedala, da ji predajam njenega sina, katerga je pripeljala tako daleč, da ni za nobeno rabo več!!

HVALA VSEM, bom pa sporočila, kak bo njegov odziv!

Trikrat bum za pogum, ker odločitev prav gotovo ni lahka.
Takoj nato pa sedi v avto, daj vse šipe dol, (če ni cabrio), napiči muziko …..
…..keep your eye on the road,
a hand upon the wheeel,..
…..let it roll, baby, roll,………
pojdi na 7-dnevni izlet v neznano in imej najlepše počitnice svojega dosedanjega
življenja. Zatem lahko premikaš svet. Taki ljudje ga, copatarji pač ne.

Meli, ne klici njegove mame, kajti rekla bo – no, vidite, saj se nisem motila o njej! Sicer pa zakaj bi sploh se imela opravka z njo? Pojdi brez jeze, brez obzalovanja, brez obcutka, da bi morala se kaj narediti…

Meli, strinjam se z Ireno! Ne kliči je. Ti hodiš z njenim sinom, ne z njo!
Na ta način boš imela ti zadnjo besedo. Sicer, glede na to, kako si jo opisala, boš obdržala v ustih grenak priokus. Ne bo se ti pustila, da boš izpadla, pa čeprav samo v pričo nje, močnejša.

Glavo pokonci! Če jo kje srečaš, jo pozdravi in z nasmeškom odpeketaj dalje. Verjemi, take zlobe najbolj boli prijaznost od tistih, od katerih pričakujejo kisel obraz (se ve zakaj!).

Sicer pa, za desnim ovinkom že prihaja g. TAPRAV, boš vidla!
Ja, pa še nekaj! Kupi si kako lepo poletno oblekco, pojdi k frizerju in si “časti” en dober cocktail! Lp Urša

Zlobne mame ? ! Najhuje pri vsem tem je, da v bistvu niso zlobne, mislijo samo, da delajo najbolje za otroka (pa čeprav je že odrasel). Prepričane so in verjamem, da delajo iz srca, da imajo one najbolj prav in da mora njihova obveljati. Za njih ni nobena snaha dovolj dobra za njihovega sina.Takšne , kakršne si one želijo, sploh ne obstajajo. Take mame se v bistvu ne zavedajo, da svojim fantom škodijo, ker če bi se , bi jih že zdavnaj pustile pri miru. Sinovom pa paše, da jim mamice v vsem ustrežejo, da jih ne nakurijo, da vedno držijo z njimi. In zato se ne morejo odtrgati od njih. Poznam primer, ko je kolega star 43 let, živita z mamo sicer v isti hiši, a v ločenih stanovanjih. Mama je stara že čez 80 let, pa mu še vedno kuha, lika, vsako njegovo žensko odžene . Tip pa pravi , da se ne bi rad sam postaral. Samo če bo čakal, da bo všeč mami, potem bo žal moral počakati, da bo umrla.
Ampak takrat bo tudi on že starejši, pa še bolj izbirčen.Pa totalno nesamokritičen je.Svojih napak ne priznava, druge pa vidi.

LP,Kaja

Enako kot Irena in Urša ti svetujem, da njegovi mami nič ne rečeš. Poslovi se kot zmagovalka, kar tudi si. Torej: mirno, pa čeprav s kakšno solzo v očeh, dostojanstveno in elegantno. Ne toliko zaradi drugih, kot zaradi sebe, bolj se boš spoštovala kasneje, ko boš na te dogodke gledala bolj mirno. Meni je teta rekla, ko sem se razšla s fantom po osmih letih: Quando si chiude una porta, si apre un portone ali prevedeno: Ko se za ena vrata zaprejo, se odprejo večja. Prevod ni ravno točen, je pa pomen pravi.
Srečno, Tia

No, Kaja, njegova mama bo slej ko prej umrla, on pa si bo med preostalimi zenskami ( s starostjo nas je zal vedno vec) ze poiskal kaksno, ki mu jo bo nadomestila… Tip se pa ze zdaj ne stara sam, ampak skupaj z mamico. Je pac tako izbral.

Ma, e vero, Tia, E vero. Auguri per tua (ma kome si diče teta?)

zia

prosim prevod se za ostale…

Mojca

Tako se govori, punca!

Poročaj (če ni preveč osebno!)

New Report

Close