Najdi forum

vlažilna krema

Živjo!

Prosim, če mi odgovorite kaj bi storile, če bi v tipovem avtu našle vlažilno kremo na kateri piše iberlauf pasta?( pa še to nej povem, da ga zadnje čase ni skoraj nič doma oz. hodi zelo čudne ure )

Na kaj bi pomislile in kaj bi naredile. Prosim za odgovore tudi iz moške strani.

Hvala.

Jaz sem takoj pomislil, da te vara. Mora pa imeti eno tako, ki ni preveč zagreta zanj, da mora uporabljati še vlažilno kremo. Morda je pa gay in ima fanta?
Se pa vlažilna krema lahko uporablja tudi še za kaj drugega, recimo jaz jo včasih rabim v službi. Tudi pri popravilu avtomobila se lahko uporablja.
Kaj pa pravi on kam hodi in zakaj je tako malo doma?
LP

Ojla!

Tudi jaz sem takoj pomislila nato, pa mi je reku, da je zajebancija in da mi nebo povedu zakaj se gre.
Čez nekaj časa ko pa sem mu težila je reku, da mu jo je kupu sodelavec, ki je šu glih v to štacuno za foro, ker ga je pač zanimal kako to deluje, reku mi je da še ni uporabljena, da si jo je dal sam na roko, da je probal kakš je filing. Pa da je za njegovo levo in desno roko!!!!!!!!

Bay

Glede na megaboyev odgovor, se morebiti tvoj fant ukvarja s popravili avtomobilov.
Ker pa ima tudi zelo čudne ure, je pa odgovor lahko kje drugje. Vprašaj ga. Sicer pa imam z odgovori zelo slabe izkušnje.
lp

da, da.. gotovo ima polnočno avtomehanično delavnico..

Sigurno te vara in to v avtu s punco, katera ga rada faše tudi v ritko ali pa je naravno tako suha tam spodaj. Ne verjemi mu oslarije, katere ti proba prodati. Raje ukrepaj.

LP Tofsi

Prosim še za kakšen odgovor.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close