Najdi forum

vlažilec zraka

Zanima me, ali imate kakšne izkušnje z vlažilci zraka (nekateri so za na radiator ?)
Katere priporočate?

Hvala,

Helena

mi imamo na radiatorju samo posodo z vodo.

Tudi mi imamo samo posodo z vodo, predvsem pa pogosto zračimo.
Pozdrav!
Nina

Jaz sem kupila enega v Sanolaborju.Bil je okoli 5000,00.Je cisto v redu, le vodo je treba vsak dan dolivati, drugace pa ga pocistim tako, da ga namocim v citronsko kislino in zvecer izperem in vlazimo naprej.Firme pa ne vem.Ti bodo znali povedati, ker je edini stal toliko.Je pa bil patent tudi registriran in mislim, da nagrajen, ker hkrati zrak ionizira

Lp Mojca

Posoda z vodo je čisto v redu, mi kanemo noter še kako kapljico eteričnega olja, škoda 5000 tolarjev, porabi jih za plenice…

Vlažilec dobiš pri Timag k.d.- Kebetova 8/d, stane okoli 5000, odvisno od velikosti. Njegova slabost je edino v tem, da moraš vsak dan vsaj enkrat doliti liter vode, (ki popolnoma izhlapi).
S.

Na, ta je pa dobra: eni bi imeli vlažilec, ki ne bi porabil nič vode…Le s čim naj bi vlažil ozračje????

opla, nesporazum – ne želim si vlažilca brez vode, ha. samo omeniti sem hotela, da je zadevica ‘ročna’, to pomeni, da ne dela kar sama od sebe, ampak se je treba vsak večer spomniti in vodo tudi doliti.

Mi smo ga kupili v Intersparu za 800 tolarjev. Obesi se ga na radiator in vsak dan lepo dolivaš vodo (jaz bi potrebovala takega, ki bi zelo na glas zapiskal, ko bi zmanjkalo vode), če se le spomniš. Pa še par kapljic Mentoklara lahko dodaš. Posoda z vodo bi pri nas v eni sekundi letela z radiatorja (sin zelo rad “pospravlja”), sicer ne bi kupovali vlažilca.

Pri nas leti iz radiatorja tudi ta vlažilec, ki ga omenjaš Tinka, zato enostavno namočimo brisače in hop na radiator. To nam je tudi predlagala pediatrinja.

Pozdrav,
Miša

Pipi, zakaj pa si se razburila? mi smo samo podali svoje ideje…glede dolivanja vode…v posodo lahko das tudi tri litre vode, a ne , ki sigurno v enem dnevu ne izhlapi.V vlazilnik pa jo je treba pol ali en liter vsak dan naliti.Tudi pri nas uporabljamo vlazilec, ker bi posoda z vodo hito romala iz radiatorja.Vlazilec pa ima magnete in ni tako neroden.
Vsaki druzini svoja idea….
Pa brez zamere, vendar se ni treba nad tem in tem takoj razburiti, ce ni po tvoje…

Lp Mojca

New Report

Close