vlažilec zraka
Jaz sem kupila enega v Sanolaborju.Bil je okoli 5000,00.Je cisto v redu, le vodo je treba vsak dan dolivati, drugace pa ga pocistim tako, da ga namocim v citronsko kislino in zvecer izperem in vlazimo naprej.Firme pa ne vem.Ti bodo znali povedati, ker je edini stal toliko.Je pa bil patent tudi registriran in mislim, da nagrajen, ker hkrati zrak ionizira
Lp Mojca
Mi smo ga kupili v Intersparu za 800 tolarjev. Obesi se ga na radiator in vsak dan lepo dolivaš vodo (jaz bi potrebovala takega, ki bi zelo na glas zapiskal, ko bi zmanjkalo vode), če se le spomniš. Pa še par kapljic Mentoklara lahko dodaš. Posoda z vodo bi pri nas v eni sekundi letela z radiatorja (sin zelo rad “pospravlja”), sicer ne bi kupovali vlažilca.
Pipi, zakaj pa si se razburila? mi smo samo podali svoje ideje…glede dolivanja vode…v posodo lahko das tudi tri litre vode, a ne , ki sigurno v enem dnevu ne izhlapi.V vlazilnik pa jo je treba pol ali en liter vsak dan naliti.Tudi pri nas uporabljamo vlazilec, ker bi posoda z vodo hito romala iz radiatorja.Vlazilec pa ima magnete in ni tako neroden.
Vsaki druzini svoja idea….
Pa brez zamere, vendar se ni treba nad tem in tem takoj razburiti, ce ni po tvoje…
Lp Mojca