Najdi forum

Pozdravljene moje forumke
Vprašala bi vas, če katera od vas forumk kaj vlaga za ozimnico in kaj? Bi znala katera od vas mi napisati kakšen recept za vlaganje sadja. Saj veste, da vsaka drugače vlagamo. Jaz sem danes celi dan vlagala kumarice in papriko. Vložila sem samo 30 kozarcev. Rada bi vložila še nekaj sadja, pa bi prosila, če katera od vas ve za kakšen dober recept.
Hvala vam
Lep pozdrav marelica

Marelica, mislil sem na kakšno drugo “vlaganje”. Ampak tam verjetno ne rabiš recepta, imaš dovolj znanja in izkušenj?

CENZURA

mare
ja saj je res, da imam iskušenj, če bi pa imela kakšen dober recept pa mi ne bi bilo odveč. Oprosti sedaj sem v transu kaj ponovno pišejo na moj nick pa to je nemogoče.
LP marelica

Pa mi ti sporoči kakšen recept za prijetno vlaganje!

Marelica nič ne komentiraj,

Mare, ti pa pojdi na forum Mladi o spolnosti, al pa na kakšno drugo stran.

primož

Primož se strinjam z tabo imaš prav.
LP marelica

Hruškov kompot
Hruške ne smejo biti preveč zrele. Olupiš jih, zložiš v oprane kozarce (870 gramske).V vsak kozarec dodaš 2-3 nageljnove žbice, cimetovo skorjo in eno veliko žlico sladkorja. Zaliješ z mrzlo vodo. Napolnjene kozarce lahko postaviš v pečico, ali jih kuhaš v velikem loncu. Pečico nastaviš na 180 stopinj. Vre naj kake 20 minut. Prav tako, če kuhaš v luncu. Odvisno je sicer, kako zrele so hruške.

Jaz enako vlagam tudi drugo sadje, napr. breskve, marelice in slive. In je prav super recept.
Pozdrav.
Lena

Marelica! Kaj pa, če bi vložila marelice? Recept dobiš v vsaki dobri kuharski knjigi.

New Report

Close