Najdi forum

A mi lahko z nasveti pomagate rešiti ta problem? Ali obstaja kakšno podjetje, ki se s tem ukvarja? Pojma nimam, kje nas se lotim tega problema.

Najboljsa resitev, ce se le da: zamenjaj stanovanje!

Resno, sama sem zivela v vlaznem stanovanju tri leta in nikoli vec ne bi sla v to, ceprav je bilo poceni. Kaj lahko storis? Redno zracenje, ce zunaj ni prevroce.

Lahko nabavis razvlazevalnik zraka, so pa tam okoli 200.000 SIT.Delujejo, ampak so glasni, vsaj v tem cenovnem razredu in porabijo kar nekaj elektrike.

Kaksna bolj sistemska resitev obstaja, izolacija,… ja, to obstaja. Ampak moras prej ves parket, vse omete dol spraviti, do golega zidu, kolikor se spoznam na to. Za firmo ne vem, katera bi se s tem ukvarjala. Je pa to v vsakem primeru zelo draga resitev. Ce imas kletno ali polkletno stanovanje, pa tako ali tako nima smisla, ker bo kljub izolaciji se vedno vlazno.

Se enkrat: zamenjaj stanovanje!

1. ali je stanovanje tvoje in bi dajala denar za sanacijo.
2. kje je vlaga (na stropu v kotih, za sedežno, v kopalnici, spalnici)
3. koliko je staro stanovanje
Potem pa se lahko mogoče odgovorimo in pomagamo

še to:
4. za kakšno stanovanje gre (blok ali hiša, podstrešno ipd…)
Da vlago lahko odpraviš je potrebno naprej najti vzrok..

Sori, da sem bla tko skopa:

Stanovanje je pritlično v individualni hiši. Ni moje, seliti se mislim edino kakšno nadstropje višje, pa še to je vprašanje kdaj, kajti zdaj tam stanuje babica (stara 80 let). Vlaga se nahaja predvsem v kotih za sedežno na tleh, ravno tako v splanici v kotni omari. Kadar je ogromno vlage se pozna tudi na papirju, ki leži na omarici. Veliko bolje je pozimi, ko se začne kurilna sezona. Vrata se odpirajo zelo na tesno. Tudi če se bomo nekoč nekdaj selili, bobo potrebno to vlago odpraviti, ker kasneje nameravmao te prostore tudi uporabljati (najbrž kot delovne prostore).

Lojzka ti imaš celo poplavo.hec
Da bi ti dal pravilni odgovor bi moral imeti malo več znanja o gradbeništvu.
Našel sem pa ti naslov na katerem je bilo postavljeno podobno vprašanje.
Mogoče najdeš kaj zanimivega.Prekopiraj :http://slonep.net/subareas.html?lev1=1&lev2=76&view=vprasanja&direct=1141&arhiv=

New Report

Close