Najdi forum

viza australija

Pozdravljeni !

V eni izmed številk Mladine je pisalo, da ti vizo za Avstralijo, lahko, po precej enostavnem postopku uredi neko slovensko? podjetje za 700.000,00 sit.
Morda kdo do ve kaj o tem? Obstaja par, ki si je preko omenjene agencije to uredil in v kratkem oddhaja v Avstralijo.

Kaj menite vi ?

Petra(ni)

O kaksni vizi govoris? Turisticni? Delovni? Turisticno obicajno dobis enostavno, nobena delovna viza pa se ne dobi enostavno. Iti moras skozi birokratske postopke. Malo poisci po internetu, ce hoces iti tja delat, bos ze morala znati izpolniti nekaj obrazcev in jih poslati direktno. Nobeno podjetje ti ne more pomagati, ce se ne kvalificiras za delovno vizo, seveda pa bodo z veseljem pobrali 700.000 SIT brez garancij, da bos vizo kdaj dobila, ker je le-ta odvisna od avstralskega imigracijskega urada

Pravzaprav gre za migracijski program, v Avstralijo Novo Zelandijo in Kanado ? S tem se ukvarja podjetje Active Solutions and Consulting Group s sedežem v avstralskem Brisbane-u.

Na temle linku sem odkrila vse to :

http://www.mladina.si/tednik/200410/clanek/nar–migracije-ksenja_hahonina/

Klaus poznate?

LP, Petra

Lahko me poklices na 031 254 754 in ti svetujem na koga se obrnes za konkretne informacije.

Zivjo, Petra,

ne, ne poznam te specificne agencije. Ce bos malo poiskala po internetu, jih bos nasla se veliko.

Dejtvo je, da vsaka drzava po svoje doloca pravila o imigraciji. Vse te firme ne morejo narediti vec kot izpolniti obrazce in pripraviti vlogo, kar pa lahko naredis tudi sama in prihranis nekaj denarja. Nobena agencija ne more spremeniti ali vplivati na postopek imigracije, ki poteka znotraj drzavnih organov. Ne bom rekel, da so *vse* agencije neuporabne, definitivno pa to drzi za vecino.

Ce se bos odlocila za agencijo, vztrajaj na tem, da jim placas sele po uspesno opravljenem postopku. Na zalost veliko ljudi poskusa zasluziti na racun ljudi, ki si zelijo na bolje in vcasih tudi iz obupa placajo ogromne vsote, da bi tja prisli. Torej, razmisli… Obrazce in pogoje za imigracijo lahko najdes na web strani, ki sem ti jo poslal v prejsnjem prispevku.

Srecno,
klaus

Petra, opazila sem, da sem navedla napacno tel. st. Opravicujem se za napako in ti sporocam pravilno st.031-554-754
val

Pozdravljena, Petra,

vabimo vas, da nas kontaktirate, in vam bomo odgovorili na vsa vprasanja glede pridobitve vize za Avstralijo, Kanado in Novo Zelandijo in prednosti migracijskega agenta pred individualnim postopkom. Tel.: 041 229 549

kar pojdita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close