Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija VITILIGO 2

VITILIGO 2

Vitiligo imam že 15 let, tako kot je rečeno od trinajstega leta, po levi polovici telesa. Zame je zelo moteče…..imam ga namreč po notranjem delu stegna in bedre, po spolovilu in po trebuhu, zanimi res samo po levi strani telesa. Pred desetimi leti sem hodila na obsevanja v Klinični center na Poli Kliniko in stanje se ni čisto nič izboljšalo. Vse bi dala, da bi to enkrat izginilo, sploh pa ne bi želela da to podedujejo moji otroci,18. 10. 2005 sem 1. postala mamica in me je malo zaskrbelo. Saj veste, KOMPLEKS, in to zelo velik. Zanima me, če karkoli napreduje okoli te bolezni in če obstaja kakšna lepotna operacija……Rada bi izvedela kaj več!!!
Lepo pozdravljeni in hvala za odgovor, ter vesele praznike!

Lep pozdrav!

Vitiligo je predmet številnih raziskav, na žalost pa je le malo uporabnioh rešitev.

Novejše je mazilo Vitix, ki se dobi tudi pri nas, laserska terapija je tudi možna, vendar uspeh ni ne vem kako velik, poleg tega pa takega laserja pri nas nimajo.

Pozdravljeni

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Najprej bi se vam zelo lepo zahvalila za vaš odgovor, bi pa vas še vprašala, kako je s tem mazilom Vitix, ali je to mazilo za prikrivanje ali pomaga pri dolgotrajnem mazanju za pridobitev pigmenta na delu telesa kjer ga ni! Mogoče veste tudi ceno tega mazila in ali ga dobim v vsaki lekarni!!
Hvala in če se ne slišiva več vam želim Vesel božič in srečno 2006!!!

Pozdrav!

Vitix je učinkovina, ki lahko v določenem procentu po več mesečnem mazanju pomaga, stane okrog 10-11000,00 sit, dobite pa ga na recept sigurno v lekarni na Njegoševi v Ljubljani.

Lep pozdrav in srečno

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

V lekarni na Njegoševi ga dobite brez recepta. Po večmesečni uporabi so se mi začele na belih lisah pojavljati pigmentne pike. Trenutno je še moteče, upam, da se bodo “zlile” skupaj in prikrile belino. Drugače je pa čisto pravi MOJ pigment. Veliko vztrajnosti in sreče.
Sonja

New Report

Close