se ga kdo še spomni?
dobrega, pred 20 leti modernega pripomočka za oblikovanje trebušnih mišic in mišic pasu?
meni je sprva služil- seveda, ko in, če me mama ni dobila na njem- za zabavo z vrtoglavico….kasneje so me zaradi škripajočih zvokov skoraj vrgli iz hiše, ko sem vsako jutro pred službo norela na njem….potem sem se mu morala odpovedati, ker je enostavo odslužil svoje.
Pred kratkim pa sem slučajno naletela nanj, v BTCju. Zdaj se mu bolj moderno reče disco trimmer, je pa funkcionalno isti kot stari.
priporočam, mogoče bo kateri TO trpljenje všeč. preverjeno pomaga spravit tiste blazinice nad boki nekam stran… in mogoče učvrstit stegna….seveda še ob kakšnem drugačnem trpljenju : – )
lp
Tudi jaz poznam vitalner in sicer od Zdenke Varge iz Ljubljane. Jaz sem ga pred leti od mame pogosto uporabljala in sem zelo shujšala v noge bedre nato pa sem ga vsepovsod iskala pa ga nikjer nisem našla. A danes zjutraj pogledam na forum in vidim tvoje sporočilo in odgovor. Hvala ti, da si objavila tale članek si ga bom mogoče kupila. Vesna
Joj, me je zagrabila nostalnija na tiste čase osnovne šole, ko še ni bilo v naši bližini nobene organizirane vadbe, mama pa me ni pustila zvečer ven se rekreirat, ker se ji je zdelo prenevarno. Za mojo sobico 3x3m je bila to odlična priprava. Še vedno ga imam v omari, poleg uteži, ki tudi kar ne pridejo na spored! Morda pa ga za hec uporabim…
ja tudi jaz se spomnim vitalnerja. Kupila sem ga pred davnimi leti na sejmu v Gornji Radgoni. no kaneje so se na njem vrteli moji otroci. HM….kje je danes ne bi vedal več ….moram malo po skritih kotičkih hiše narediti reverz, da ga najdem, saj ga nisem vrgla stran. Bom še to dodala.
Še nekja, ali imaš priložene kakšne vaje oziroma kako se na njem izvajajo vaje. Takrat so bile priložene, vendar to je že bog si ga vedi kje.
lp
moram pogledat, če imam še kje shranjeno škatlo, ampak mislim, da vaj ni narisanih.
so pa preproste za izvajat- aandreja je omenila, da niso priporočljive za tiste, ki imate težave s hrbtenico…. jaz jih zaenkrat še nimam.
stopim gor in ga z boki potiskam izmenično v levo in nato v desno, fajn je, da istočasno greš v kolenih z ritjo niže, niže, niže in nato počasi višje….
tako nekako;
lp