Najdi forum

Visoke pete

pravzaprav sem v 8. razredu obiskovala manekenski tečaj in sem se tam naučila in sedaj nimam nobenih problemov s hojo. petke so moja vsakdanja obutev.

od srednje šole dalje, v glavnem za ven!

Jaz sem začela redno nosit pete pri 13h letih oz. konec osnovne šole … zelo zgodaj … priznam … ampak … kaj čem, če sem pa majhna … :))))))))))

Lp, Bgv

Seveda razumem, da nobena ženska nima vedno obutih visokih pet. Če gre v fitness ali na tek, ima zagotovo superge. Prav tako mi je jasno, da tiste, ki imajo daleč do faksa itd…raje hodijo v kakšnih bolj udobnih čevljih. Torej, ko sem rekel “redno”, sem mislil relativno pogosto, za ven itd….A se zdaj razumemo?

ne nosim. ni moj stil.

ne nosim petk in jih še nekaj časa ne bom..komu na čast že,,,mimodočim al komü?? .ne mislm si nakopat na glavo kakšne krčne žile…nosit jih bom pa začela ko bom končala faks in začela hodit v resno službo…kje bo seveda obvezna oprema kostim urejenost in seveda tudi petke, najbrž šele cez par let ,zdej pa samo za v “posteljo”

Jaz sem imela visoke visoke pete tako za hec doma, ker sem se igrala manekenko, že pri 10 letih. Nisem pa imela nobenih problemov s hojo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close