Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Visoka postelja z mizo-iščem

Visoka postelja z mizo-iščem

Saj ne znam najbolje opisat. Danes sem videla v Harvey Normanu eno visoko otroško posteljo, ki ima spodaj predalnik s 4 predali in izvlečno pisalno mizo (na koleščkih). Sama postelja ni tako visoka kot pograd ampak je treba ravno tako gor splezat (želja naše pupe).

Cena tam je 299 eur za vse to skupaj, predalniki v vseh možnih barvah…

Skoraj idealno, če ne bi zadeve planirali kot darilo za njen rojstni dan. Ki je čez en mesec (vem, pač smo se pozno spomnili), dobavni rok pa je 6-8 tednov.

Ker imam malce bolj staromodne sorte računalnik (beri počasen) in traja celo večnost, da brskam za pohištvom, me zanima, če je kdo kje videl kaj podobnega za podobno ceno. 🙂

Hvala!

flexa (dražje), biodom celje

Kolegica prodaja ikeino posteljo 140×200 – dvignjeno, na njo prideš po lestvi, spodaj pa ji komot postavite pisalno mizo, je ogromno prostora.. če te slučajno zanima kaj takega?

Frugivor sem gledala ikeine, pa so vse zelo visoke. Mene pa je strah, da mala pade dol. Hvala vseeno.

Škrat hvala za info. Bom pogledala.

mi smo tako kupili kar pri neckermannu, je super, se pa ne spomnim, v kolikšnem času so nam jo dostavili

Še tu povprašaj:

http://www.seles-sp.si/

Soba Rosa od Garanta. Mislim, da kjerkoli boš naročila je dobavni rok 2 tedna. Pa še cena je ugodna.

V kolikor te zanima izdelava po meri pusti tukaj kontakt.

Bom jutri odprla en nov mail in ga napisala. Še jutri prosim preveri sporočilo. Hvala!

Lesnina ma ravno v zadnjem katalogu podobne stvari
http://www.lesnina.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=02

Koliko pa je deklica stara? Ali ji ne morete razložiti, da bo za darilo dobila sobico, vendar je treba pač počakati, da jo naredijo?
Ali je treba res vse takoj in prec? Zato pa je toliko nestrpnosti!
Naučite jo strpnosti in naj malo pač počaka na sobico!

Kolegica prodaja ikeino posteljo 140×200 – dvignjeno, na njo prideš po lestvi, spodaj pa ji komot postavite pisalno mizo, je ogromno prostora.. če te slučajno zanima kaj takega?[/quote

ali še prodaja?

nekdo se je tudi javil, d izdela po meri… lahko dobim kontakt?

Pozdravljeni, mene pa zanima ta postelja, ki jo kolegica prodaja, kontakt;
[email protected]

New Report

Close