Najdi forum

Višja stopnja energije

Ko boste naslednjič pisali svoje mnenje na ta forum, vas prosimo, da omogočite dopstop do svojega elektronskega naslova, da bomo lahko preverili vašo identiteto.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

kaj naj rečem eni so pa res hapy,hapy idioti,ma ni nobenega ki bi mu dal taki denar,če bi pa zadel na lotu ga pa raje podarim kakšni družini ki ga potrebuje

Vsakdo išče srečo. Eden na tak, drugi na drugačennačin. In ni, da bi ocenjevali in presojali, čigav je pravilen in čigav ne. Če vam nekdo ponudi srečo ( in kaj je loto za vas drugega?), jo boste pač zgrabili, še posebej, če je dovolj prepričljiv. Denar je samo oblika energije, ki kroži.

Razlikovati med goljufijo in iskrenostjo, pa je težko. Po civilnih zakonih lahko, po Bojih pa itak sodi o tem samo Najbišji. Potrebno je torej verjeti, da bo presodil, sodil in razsodil, ko za to pride čas. Niti tvoja niti moja naloga pa ni, da bi namesto njega to počela. …..

Jaz sem udeleženka programa 6 Emotions pri Špeli Peternel in ponosno povem, da sem z njenim načinom predavanja zelo zadovoljna. Sem zelo mirna, imam rezultate in ni mi žal niti denarja niti časa, ki ga porabim za svoj razvoj.

Lep pozdrav vsem.

To ni še nič na enemu od seans je rekla kaj jokamo im stokamo saj denar leži na cesti, zakaj če je tako ga ne pobira sama zakaj ga rabi od ljudi saj leži na cest 🙂

Besede Špele Peternel: Kako da denarja ni saj leži na cesti!!! zakaj ga ne pobere ona na cesti.Ne pa da izkorišča ljudi.

Zadeva je skoraj identična zadevi, ki je potekala v Avstriji, popolnoma enako pranje možganov in enake žrtve samo za malo manj denarja. Tudi ti enake zgodbe razpadlih družin, samomori in še kaj.
Na tem naslov u Alter Ego na siol blogu si lahko rpebereta kako to poteka v detajle in kaj vse so ljudje počeli, da so rešili svoje bližnje tega pekla, tistim, ki jim je uspelo.
http://alterego.blog.siol.net/
Na naslovu http://mlm.vakciji.si pa so objavljeni novi mrežni marketingi, ki rastejo kot gobe po dežju.
Vedeti je potrebno, da vse raziskave, ki so bile kdaj delane za MLM pravio, da denar dobi v tem poslu manj kot 2% udeležencev. Pa si sami izračunajte kaj je 2% koliko oseb in kdo.

To objavljam, zato, ker se zadeva še ni končala in se še vedno nadaljuje in žrtev je vedno več, kajti zadevo odpirajo novi ljudje z novimi pristopi, kako se rešiti tega pranja možganov, se da vendar težko in traja.

Saj komentarji kar sami od sebe prihajajo.

Ne pozabite na komentarje ljudi, ki so hvaležni, da so spoznali gospo Špelo Peternel. Jaz sem med njimi in poznam na stotine ljudi, ki so prav tako zelo zadovoljni. Ljudje so našli svoj mir, samski ljudje so našli svoje partnerje in si ustvarili družino, študentje so lažje zaključili faks in dobili lepo zaposlitev, odnosi v družini so se izboljšali, služba jim je postala v veselje…ne pozabite – obstaja tudi ogromno takih pričevanj in res je – čas bo dal odgovor.

Vse to so izpeljanke scientologov. Že nekaj let se pojavljajo pod različnimi imeni, ker se je v dobi interneta njihov kult z vsemi zlorabami precej razkrinkal. In res ne razumem, da je toliko Slovencev nasedlo tem stvarem. Prav gotovo zaradi recesije in prav zato še bolj tragično.

Pojdite na YouTube, odtipkajte Scientology in si oglejte (če razumete angleško) čimveč oddaj in boste sami doumeli, da je to en velik nateg, ki je v tujini že precej na poti v propad.

Zgodovina in prava resnica scientologov:
http://www.youtube.com/watch?v=alLZWxkDf30

Blog novinarja, ki dnevno spremlja dogajanja scientologije in ki ima daleč največ zbranih podatkov:
http://tonyortega.org

Moderator, upam, da boste objavili tale post, ker ljudjem je potrebno odpreti oči ! Dobro bi bilo, da bi se take stvari prevajale oz. opremljale s podnapisi, da se zavaruje Slovence pred različnimi kulti, ki prihajajo iz tujine.

Lep pozdrav iz tujine !

Odgovarjam na sporočilo “lilijali”.

Sporočilo je objavljeno, ker je avtorica posredovala tudi e-mail naslov, kjer lahko preverimo njeno istovetnost. Nočem soditi, vendar tako “zdudlanega” propagandnega sporočila že dolgo nisem videl. Spominja me na tusti pravljico Milčinskega – Zvezdica Zaspanka. V nenj je na koncu, kot v vseh pravljicah, vse v redu, ko se Zvezdica Zaspanka spet vrne na svoje “delavno mesto” – mornarji najdejo svoje poti v pristanišča, otroci ponoči spet spijo in pesnik najde rimo na besedo LONEC – KONEC.

In takih “potrditev” naj bi bilo na stotine, pravite?? To pomeni torej tudi na stotine denarnih prispevkov v višini, ki jo sporočajo dopisovalci v tej temi. Le kje je to zavedeno – kot prihodek fizične ali pravne osebe pri AJPESu ni, prav tako ne pri DURSu. Naj mi Najvišji oprosti mojo sodbo, vendar bom rekel: BLA BLA BLA….

Zdi se mi prava škoda, da odvetnik, ki nam je grozil s tožbo pred točno3 leti, ni uresničil svoje grožnje. Sedaj bi bil ta primer že razjasnjen in konec bi bilo dopisovanja v tole rubriko. Tako pa se moram ukvarjati s to zadevo, ki nikmer ne koristi…….

Ko prebiram tole, mi je jasno da je človeška NEUMNOST in NAIVNOST brezmejna!!!

Ljudje, a ste res tako prtišjeni da je treba plačevati tisoče evrov enim ”mutibaričem” ???

Sej po svoje je tem, ki so plačali, čisto prav da so izgubili denar :)))

pozdravljeni,
sedaj pa se bom v debato vkljucila tudi sama.
gre zato, da spelo petrnel poznam izpred nekaj let, ker je hodila na Shen qi (kitajka aiping wang) . in te zadeve ki jih ona zdaj “uči”naprej so v bistvu iz shen qija, zelo podoben sistem. tukaj sem najdla nekaj o tej zadevi
http://med.over.net/forum5/read.php?13,535561
gre zato da nihce skoraj vec ne dela pod tem imenom. Sploh nebi komentirala, ker ste ze sami veliko povedali ampak lahko samo recem, da se m srecna da sem takrat “SPREGLEDALA” in sla ven iz tega.
marsikdo lahko obtožuje (kako so ljudje tako naivni?), zadeva se dogaja zelo postopoma in napolnijo ti mozgane, rabis pa veliko srece, da prides ven, ker tudi to kar vse vi pisete … oni vse obrnejo na svoje in te prepalamudijo.
tako je to! vsi ki so v tem, svetujem TAKOJ STRAN, pa ceprav zdaj ne čutijo ampak to je edina resitev za njih.
Upam, da sem komu pomagala.
lep dan.

Pozdravljeni!

Poznam podoben primer, vendar pa nisem prepričan, da ger za isto zadevo. Hči od prijateljev se je pred časom preselia v lj, kjer je začela hoditi na razne tečaje energetske masaže itd. in skoraj popolnoma prekinila stike s starši, oziroma se do njih obnaša dokaj hladno, ne vrača klicev, se ne odziva, prekinja… Sploh ne vejo s kom ali s čim se ukvarja, delala naj bi še preko študenta. Simptomi pa naj bi bili podobni tem iz energetskih treningov…

So v hudih skrbeh vse od kar so slišali za to zadevo in se bojijo da je tudi ona nasedla nekim manipulacijam, saj je bila vedno bolj naivna.

Hvala za vaše mnenje.

Sporočite naslov, kamor hodi, pa vam bomo lahko kaj več povedali….

Živijo! Pred kratkim sem začela meditirati. In sicer začnem tako da se uležem na tla, eno roko položim na prsni koš, drugo pa na trebuh. Sledim trebušnemu dihanju. Čez nekaj časa se usedem “po turško” in “normalno” meditiram. Ali je s tem (tj. da spremenim položaj) kaj narobe?
In še: približno čez koliko časa rednega meditiranja, so se stres, skrbi,…. “umaknili” iz vašega življenja oz ste se prenehali tako obremenjevati s temi stvarmi?
(Kolikokrat na teden naj bi vsaj meditirali)

Hvala za odgovor 🙂

Odgovor sem vam pustil pod novo rubriko, saj ste enako vprašanje zastavili na obeh mestih.

Naj beži čim prej stran!
Ves denar ji bodo izmolzli, to je neka skupina ljudi že izvajala pred letom ali dve in so jih nekateri oškodovanci oz. udeleženci prijavili, nič niso dosegli, saj so se prostovoljno vključili in dajali denar.

Ko bi le vi vedeli, kaj vse smo storili, da bi razkrinkali kriminalne združbe, ki ljudem kradejo denar z obljubami raznih “reprogramiranj”, s katerimi bi ti ljudje obogateli, postali srečni, bogati in pomembni. Omenjene združbe uporabljajo preizkušene načine, privoščijo si lahko najbolje odvetnike in na koncu smo bili skoraj kaznovani, ker smo to njihovo raboto razkrivali.

Pri nas obstaja več organizacij, ki se ukvarjajo z razkrivanjem, odkrivanjem in raziskovanjem dela takšnih kriminalnih združb. Vendar, na žalost, brez čvrstih dokazov o zlorabah, nasilju, prevarah in, ne na koncu, zlorabah mladoletnih oseb, ne morejo, pred pravosodnimi organi in organi pregona, prav nič. Edino, kar res lahko pomaga, je osveščanje ljudi, da takšnim združbam ne nasedajo.

Mnogi so opustili boj z mlini na veter. Nekateri še vztrajamo in bomo vztrajali, pa tudi če nas odpihne. Iz dnevnega tiska lahko vidite, da se stvari premikajo in, da zapori niso več polni samo kurjih tatov. Ljudje so se okorajžili, več povedo, več dokumentacije nam je dostopne in s sodelovanjem vseh, ki ste bili kakor koli zlorabljeni, oropani, ponižani ali kako drugače oškodovani, bomo z veseljem še naprej zbirali dokazni material in ga, v nadaljnjo obravnavo odstopali ustreznim organom, službam in nevladnim organizacijam, ki se s tem ukvarjajo.

Prosimo pa vas, da ne ocenjujete in kritizirate pavšalno, na podlagi nekih pripovedi itd., ampak da nam skušate pomagati pridobiti materialne dokaze, ki edini štejejo!

Lepo pozdravljeni, Igor T. – LOSANG TASHI

Povsem slučajno sem med srfanjem po spletu in iskanjem “duhovnosti” naletela na to temo. Skoraj vse sem prebrala. Ne bom komentirala, ker je že vse povedano, želim samo izraziti navdušenje in globoko spoštovanje nad vašimi odgovori. Nepristranski, pošteni, realni, z nogami trdno na tleh – nekaj, kar je danes redko videno.

Tudi vam naj sveti Luč, naj vas greje Ljubezen in objema Radost!

Gabi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close