Višja stopnja energije
Namenjeno moderatorju, ni potrebna objava:
Zahvaljujem se vam za korektnost v zvezi z mojim zadnjim sporočilom.
Lep pozdrav
Res imajo vsake oči svojega malarja. Jaz sem udeleženka energetskih treningov, a stvari vidim popolnoma drugače. Res je, da nekaj plačaš, ampak jaz sem plačala, ker nekaj v življenju nisem znala rešit do tam, kjer sem jaz hotela, in kljub iskanju različne pomoči nisem prišla do rezultata. Dokler nisem izkusila 6 emotions programov.
Kljub vsem zgornjim pritožbam, ki sem jih zasledila, me vseeno ni prepričalo, da bi prenehala ali kakorkoli obžalovala vložek mojega denarja in časa. Meni je pomagalo. Je pa res, da če veliko vložiš, tudi veliko pričakuješ. Ali je fora v prevelikem pričakovanju in premajhnem zavedanju kdo smo ali res v morali vodilnih 6 emotionsa?????
Tina Kus
(Novo Polje c.x/77, 1260 Ljubljana) – predvidevam, da so to podatki, ki jih potrebjete za identifikacijo 🙂
lp
Po takem plačilu € su zares na “višjem energetskem nivoju!”
Kaj takega je možno le v zabiti vukojebini našega tipa!!!
Tole pa je totalna zmešnjava in ne znam dalje. Prispevkov na forumu ne objavljamo kar tja v en dan, domnevam, da jih (skoraj) nihče ne piše tja v en dan in, če se odločimo, da prispevek objavimo, tudi to ni tja v en dan. Prav tako je z brisanjem prispevkov. Oseba, ki želi, da njen prispevek umaknemo, se lahko oglasi osebno v našem uredništvu in se odentificira, lahko pa prepoved objave doseže tudi z odločbo sodišča. Zaenkrat pa prispevki kar ostanejo, ne glede na to, ali so plod nekih družinskih nesoglasij ali pa groženj od kod drugje………
Spostovani vsi. Tako eni kot drugi.
Pri meni forum ni bil odprt kaksno leto. Zahvaljujem se vsem, ki ste me kontaktirali. Se vedno me lahko kadarkoli. Zato dovolim moderatorju, da posreduje mojo e-posto tistim, ki zelijo diskretno in konstruktivno izmenjat izkusnje. Ne pricakujte od mene kakrsnihkoli osebnih podatkov. In lahko ste prepricani, da jih tudi jaz ne bom nikoli uporabljal ali celo izrabljal. Diskretna izmenjava mnenj.
Ker sem sele danes opazil, da ste si marsikateri zazeleli mojih informacij, vam tu javljam naso situacijo. Ker vec ne vem, kaj se sme pisat, cesa ne, bom pac zgolj orisal naso trenutno situacijo. Sami presodite.
Po dobrem letu treninga je stanje sledece:
– nisva vec skupaj kar nekaj casa.
– zadnje case sem ji kljub njeni sluzbi posojal cca 100 EUR na mesec, ker pac ni prisla skozi. Nisem spraseval zakaj, ker smatram, da gre v partnerstvu za zaupanje. Denar je sel za nekaksne dodatne vikend treninge.
– ona ima 24 kEUR kredita, ki ga ne odplacuje(kljub sluzbi), ampak ji odplacuje njen “boter”.
– pri razlicnih ljudeh (tudi meni znanih) je zadolzena za kar nekaj denarja, za kar sem izvedel sele pred kratkim.
– kadar sem imel pa tega ze zadosti, sem dobil odgovor, da naj ne skrbim, ker je za vse poskrbljeno.
…in sem odsel. Tezko. Saj sem jo imel res res rad. In bil pripravljen potrpet marsikaj. Vendar po dolgotrajnem premisleku na skupno prihodnost, sem moral izbrati pametno odlocitev in ne odlocitev srca.
Po pogovoru z nekaterimi ostalimi udelezenci, sem dobil info:
– vecina ljudi tam je zadolzenih do onemoglosti. Tudi hise na hipotekah. Nihce ne ve oz. nimajo nobenega plana, kako bodo vse to odplacali. Zivijo v prepricanju, da je itak za vse poskrbljeno. Rezultatov pa na podrocju financ nima prakticno nihce. Razen tistih nekaj (prsti ENE roke), ki so prodajali produkte, ki so jih kupovali zgolj in samo udelezenci. Ampak tudi teh nekaj ima sedaj “tezave”, saj je kupne mase (udelezenci) preprosto zmanjkalo. Ostali kupci, torej tisti izven, teh produktov ne kupujejo. Tu nimam v mislih zgolj produkte, ampak tudi storitve.
– trening je v 3 letih iz zacetne cene 100kEUR padel na 1 kEUR!!! letno. Torej je to super znanje danes vredno 100x manj.
– veliko ljudi v zadnjem casu zapusca treninge. Povracila za neizkoriscene ure treninga, torej denarja, ne dobijo. Najpogosteje gre za dogovor, da imajo dosmrtno moznost obiskovanja treningov ali kaksne dodatne treninge zastonj.
– ker je opazen mocan trend navzdol, sedaj to super znanje prodajajo v nakupovalnih centrih za bagatelo, kajti nihce ne uspe pokrivat s tovrstnimi poskusi dela niti osnovnih stroskov, zato jih najemodajalci mecejo iz stanovanj na cesto.
– kar nekaj parov, zakonov je slo narazen
– vecina tistih ki ostajajo, zelijo iti se dlje. Udelezba dodatnih intenzivnih delavnic, ki pa seveda stanejo. Ne vem pa koliko.
– formirajo se skupine tistih, ki uspejo placevat dodatne treninge v upanju da najdejo sveti gral in tistih, ki so se ustavili pri osnovnih treningih.
Vecina od udelezencev (tistih, kateri so vzeli od treningov tisto, kar jim je ustrezalo in so nekatere stvari jemali z rezervo) pa prizna, da se jim je predvsem zdravstveno stanje umirilo (predvsem kaksne anksioznosti, depresije, apatija etc), izboljsalo in da se znanjo sprostit. Visjih ciljev(finance), kateri so jim bili obljubljeni, pa po pogovoru z njimi ne doseze prakticno nihce.
To so moje izkusnje, zgolj posnetek situacije. Mislim, da sem bil dovolj fair, da sem povzel tako eno kot drugo stran, tako pluse kot minuse.
In ker imamo na forumu pravico povedat svoje mnenje, ga povzemam nekako takole:
Nikogar nimamo pravice obsojat za njegove odlocitve. Vsak svoje zivljenje poskusa narediti najboljse, “b(B)og” ga pa obrne.
Zivljenje tece in nic ne rece, samo nasmeh je bolj grenak.
Kamtasia.. hvala za izčrpno info..
Bodi mi z Ljubeznijo
Pozdravljeni!
Še en prispevek, ki ga nisem objavil. Človek pač pluje in trdi, da zato, ker mi plujemo in da to ni dobro. Še enkrat: Če nimaš kaj početi, prosim, ne počni tega tukaj! Ali pa se identificiraj in napiši svoje mnenje. Anonimnosti pa seveda ne bomo objavljali tule. Preveč občutljiva tema……
Sivi lasek, mogoče še spremljaš temo? Sm kar debelo pogledal ko sem prebral, da je tvoja punca vzela 24000 evrov kredita. Mene je punca pustila že zato, ker sem se zaradi piramidnega marketinga zapufal za 1000 evrov. Kako pa vama laufa s punco? Sta še skupaj?
Tudi s takšnimi prispevki se ukvarjam. Kaj moremo………
Spoštovani.
Sama sem obiskovala energetski trening pri M. P. (iz Bleda), p…3000. Živa polomija od energetskih treningov, če sem od predavanj morda “odnesla” dva stavka. Bolje v življenju mi pa ni bilo nič. Le grenak priokus, res škoda denarja. In potem tip vsakič še vpraša: “A si kej odnesla od predavanja?” Sori, za plačan denar, bi bilo to moralo bit samoumevno. Tudi je omenil 6 emotions.
Zakaj sem nasedla…po nekaj časa brezposelnosti se mi je porodilo malodušje, morda da je res kaj narobe z mano, da mi res manjka energije, bi res mogla po novo znanje?! Ker me blazno zanima podzavest in podobne stvari, me je tip dobil na tole: “ne poznaš podzavestnih programov, ki tečejo v ozadju, zato nisi uspešna”. Vendar v teh predavanjih o znanju, ki ga je obljubljal, nič kaj efekta.
Kao, ful dobr datum in ura rojstva, velik potencial, zakaj bi rada bila samo v službi tajnice?! In potem bodi hepi, ne glede na vse. Skratka imaš prevelik ego, če razmišljaš s svojo glavo in imaš svoj prov. In zato si, tam, ker si, ker imaš šibka ledvica…
NE NASEDAJTE! Vse info, ki jih rabite, lahko dobite skoraj brezplačno (knjige, prijatelji), v knjižnici je polno knjig. Na spletu je nešteto povezav. Skratka z ljudmi v stiski se da dobro manipulirat. Vsem želim, da boste močni. Najbolj učinkovite stvari so menda poceni ali pa zastonj.
EvaEva svojo zgodbo lahko deliš na https://www.facebook.com/ResnicaOEnergetskihTreningih?fref=ts
Sporočila ne bomo komentirali, ker komentarja ne potrebuje.
Vidm, da je kar napeto stanje tuki 🙂 . Jst pa hodim k tej Špeli, pa se mi zdi prav carica. Energije mi ne manka po njenih treningih.. To sem isku & that’s the point. 😀
Miha iz Lj
Živjo,
Živjo, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx ……………
Opomba moderatorja:
SPOROČILO IMA REKLAMNO VSEBINO IN ISTOČASNO IZARAŽA MNENJE NEIDENTIFICIRANE OSEBE, ZATO JE UMAKNJENO.
ČE NE POSTAVLJATE VPRAŠANJ MODERATORJU, AMPAK IZRAŽATE SVOJA MNENJA, VAS PROSIMO, DA DOVOLITE ODGOVRE IN PREVERJANJA IDENTITETE TAKO, DA V SVOJEM PROFILU ODKLJUKATE OKNCE, V KATEREM NAREDITE SVOJ ELEKTRONSKI NASLOV DOSTOPEN. TAKO VAS BOMO LAHKO KONTAKTIRALI IN PREVERILI VAŠO IDENTITETO. V NASPROTNEM PRIMERU VAŠIH MNENJ O KOČLJIVIH TEMAH NE BOMO OBJAVLJALI!
Živjo,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forum je zaprt za komentiranje.