Višja stopnja energije
Hvala bogu za ta forum!:)
Sedaj na drugem študentskem servisu ponovno objavljajo oglas za delo kot receptor.
Dobila sem vabilo na razgovor v katerem tudi piše, da moraš povedati uro rojstva.
Tako, da sedaj, ko sem vse to prebrala na razgovor definitivno ne grem.
Prilagam novo spletno stran podjetja, namenjeno širšim množicam v tujini. Spodaj v videu si laho ogledate gospo Špelo, le da se tu kliče Xena. Se zavedam da prispevek verjetno ne bo objavljen, pošiljam zgolj vam v vednost. Lepo bi bilo da nekdo objavi to stran, mogoče pa komu pomaga. Prebijte se čez fasado lepih slik, in člankov o presni prehrani in ste takoj pri reprogramiranju in tisoč everskih zneskih.
na žalost sem članica te skupine….prosim vas NE NASEDAJTE.
Moje sožalje. MON nima noč pri tem, zato si tu lahko izmenjujete informacije o omenjenih zlorabah, kolikor vam srce zaželi.
…Posredno sem tudi jaz skusil to pranje možganov. Prijateljica me je prosila če posodim denar da odpre “podjetje” seveda to je bila laž. Denar je bil namenjen za te treninge. Dogovorima se za datum vračila in seveda nagrado za posojilo. Ne duha ne sluha o njej in denarju. Jo pokličem da se dobima, čisto sproščeno ona meni ja lahko se dobima. No čez nekaj dni se dobima, ona meni razlaga kako je super, pa hepi, pa kere pozitivne spremembe…. jo gledam kje ti vidiš kle kaj pozitivnega, prvo si mi lagala, druga pa netegnila za vračilo… enostavno ni denarja, pa ji šenkrat rečem kje je kle kaj pozitivnega kaj hepi, sediš poleg bivšega prijatelja lažeš, pa še nateguješ ga to so zate velike spremembe, kako lahko rečeš da se boljše počitiš, kako lahko spiš ponoči…
NE NASEDAJTE, energija je tudi drugje…
Za VSE isto sonce sije, zato ni treba da cel dan v senci sediš…
Tim
Tudi jaz lahko potrdim, da je 6emotions.com ista stvar. Ravno danes sem prejel sporočilo od osebe, ki je v tem, da me spet vabi, naj se pridružim. Kakorkoli, zanimivo je, da se tudi pri tej osebi pojavlja isti vzorec, kot je bil opisan v prispevku v oddaji Preverjeno – svoj s.p. ima namreč že zaprt. In odprtega novega. Se tega res ne da kako preprečit, oz. ustavit?
Od samega izrekanja sožalij še sam postajam žalosten.
Ja se strinjam to je TOTALNA NATEGANCIJA!! Tud mene so enkrat prepričali v to…nič drugega ni, kot to da te oberejo in govorijo da morš bit hepi! Edino kar mi je blo tam všeč ja bila tista glasba njihova za sproščanje. Ali mogoče kdo ve naslov te pesmi? Očitno je ta glasba njihova poslovna skrivnost ker tako skrivajo naslov….
Začasno objavljeno. Avtor ima 12 ur časa, da se odentificira, sicer bo sporočilo izbrisano.
Jackdanijel,
Zanimivo branje, se bolj zanimivi pristopi iz obeh strani…
Ne razumem kaj sploh sprasujes na forumu za pomoc, ce pa si ze v dopisu napisal…
Pojdi na policijo, daj kazensko ovadbo in to je to.
Od denarja pa se poslovi, ker je miss šefica ze vse zapravila 🙂
Pozdrav!
Oseba Jackdaniel, avtor zgornjega prispevka, se je identificirala in njegove podatke hranimo v uredništvu.
Morda še nasvet, če bo kdo prišel v podobno situacijo: Po zakonu se pri nas začne pregon, torej predpreiskovalna dejanja itd., ko nekdo vloži prijavo ustreznemu organu. V tem primeru je to ali Tržni inšpektorat RS ali pa Policija. Prijava je lahko tudi anonimna. Brez prijave organi RS preiskujejo le primere ” po uradni dolžnosti “, to pa so primeri, n.pr. velike tatvine, ropa, ogrožanja življenja, ogrožanja mladoletnih oseb, poiskus umora ali umor, ogrožanje javne varnosti itd.
Brez tožnika ni sodnika!
Pismo dopisovalca s psevdonimom “ljubezen 69” bo objavljeno, ko se bo oseba identificirala v našem uredništvu. Ker je tema obvčutljiva, si ne moremo privoščiti anonimnih prispevkov.
VSEM “NAVDUŠENIM ” DOPISOVALCEM NA TOLE TEMO, KI JE IZREDNO OBČUTLJIVA, ŠE ENKRAT SPOROČAM, DA BODO VAŠI PRISPEVKI OBJAVLJENI TAKOJ, KO SE BOSTE IDENTIFICIRALI V NAŠEM UREDNIŠTVU. VSE VAŠE PODATKE BOMO OBRAVNAVALI, KOT POSLOVNO SKRIVNOST IN NE BODO DOSTOPNI JAVNOSTI !
Z energetskim treningom sem prvič prišel v stik pred dvema letoma. Trening oziroma izobraževanje me je pritegnilo predvsem zato, ker ponuja zelo dobre odgovore na vprašanja, s katerimi se prej ali slej sreča večina človeštva. To so vprašanja, ki se tičejo zdravja, medsebojnih odnosov in profesionalnega oziroma kreativnega poligona. Trening vsakodnevno stimulira udeležence, da sprejmejo odgovornost za svoje življenjske rezultate in jih usmerja na poti do boljših. Zase lahko rečem, da predhodno nisem imel nikakršnih posebnih težav, vendar mi je način razmišljanja, da je vsak posameznik kreator svojega lastnega uspeha, zelo blizu. Dobil sem potrditve, da sem na pravi poti in veselim se vseh stvari, ki me še čakajo v življenju.
Moderatorju:
Če boste objavili OK, če ne pa tudi prav. Avtentičnost besedila pa lahko preverite na moji št. xxxxxxx. Lep pozdrav.
PONOVNO SPOROČILO NEPISMENIM:
Na to, občutljivo, temo objavljamo samo prispevke posameznikov, ki se izkažejo na našem uredništvu s svojo identiteto in z njo stojijo za svim pisanjem. Ostalih prispevkov ne bomo objavljali.
.
Pozdravljeni,
Telefonska številka je bila namenjena vam kot moderatorju foruma, kar je iz mojega sporočila tudi jasno razvidno. Zato prosim, da jo izbrišete s foruma.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.