Najdi forum

Višja stopnja energije

Saj nimam kaj dodati……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Spoštovani dopisovalci!

Odprli smo tole temo na vašo pobudo in hvaležni smo vsem, ki nam pišete o svojih stališčih do dogajanj v zvezi z obravnavanim subjektom. Pred nekaj časa, ko je bila na TV celo oddaja o tem predmetu in je bilo o tem govora tudi v tiskanih medijih, sem napisal E PUR SI MUOVE. Pa sem se zmotil. E PUR SI NON MUOVE!

Ko mi danes preko vaših prispevkov izražate željo po povezovanju in skupnem delovanju, imamo zvezane roke, ker nam Zakon o zaščiti osebnih podatkov preprečuje posredovati kakršne koli podatke o vas komerkoli, razen sodišču ali drugemu organu po sklepu sodišča. Tudi, če mi napišete, da se strinjate z objavo svojih podatkov, vam ne smem verjeti, ker vaš mail lahko uporabi vsakdo. Dostaviti nam morate, v tem primeru, overjeno pooblastilo. Preveč zapleteno, da bi to počeli, mar ne.

Žal ugotavljamo, da je v tej naši državi pač tako, kot je. Ni več to tista demokracija, ki so se jo spomnili ljudje, da bi skupaj zaščitili svoje interese, ampak nam je državo zaplenil kapital ( o tem je pisal že Marx, pa so ga, prav zaradi tega, že zdavnaj mrtvega, še kar nekajkrat ubili…). Če vas ali vašega najbližjega spolno zlorabijo, posilijo itd., je storilec seveda kaznovan, vendar bistveno manj strogo, kot vi, če si iz interneta presnamete priljubljen komad za lastno poslušanje ali film, ki si ga želite ogledati in za to niste plačali licence ( glej predlog novega zakona ). Zakone pač pišejo politiki, ki že pred izvolitvijo postanejo talci kapitala, saj so sprejeli njegovo predvolilno donacijo. Politiki in otroške plenice imajo eno skupno lasnost – od časa do časa jih je treba zamenjati iz enakega razloga…

V kolikor bi se nekdo resno lotil primera, ki ga obravnava ta tema, bi pred njim morali priti na vrsto kapitalsko veliko močnejši problemi – od multinacionalk z mrežnim trženjem, do vedeževalskih podjetij, ki oglašujejo svojo dejavnost celo na najbolj gledane TV kanalu in morda bi se kdo moral vtakniti tudi v dejavnost kakšne od institicionaliziranih oblik religije. Torej se ne splača, ker takšna zadeva ne prinaša novih donatorjev v predvolilnih kampanijah…. Zato tudi z davki ne bomo obremenili “najkreativnejšega dela prebivalstva”, ampak usekali po najštevilčnejšem razredu revežev, ki je, itak, že navajen vsega hudega, njegov glas pa se, itak, ne sliši prav daleč…….

Kaj torej storiti, če se prizadeti hočete povezati in pri tem mi ne kršimo Zakona o varstvu osebnih podatkov? NATEGNJENI VSEH DEŽEL, ZDRUŽITE SE! Kako?

1. Namesto, da vpisujete svoj prispevek brez registracije, se registrirajte na prvi strani med.over.net, lahko z psevdonimom in anonimnim elektronskim naslovom;
2. Napišite nam svoj prispevek, v katerem vabite vse, ki so bili prizadeti na enak ali podoben način, da se vam oglasijo preko zasebnega sporočila;
3. Vsakdo, ki je registriran, vam potem lahko napiše zasebno sporočilo, ki ga niti mi ne vidimo;
4. V zasebnih sporočilih si lahko izmenjate anonimne ali prave elektronske naslove, se dogovarjate za izmenjavo mnenj in izkušenj in se celo dogovarjate za srečanja, nas se to ne tiče več in sami ste prevzeli odgovornost za povezovanje;
5. ZASEBNA SPOROČILA SO POVSEM ANONIMNA. PREJMETE JIH NA SVOJ ANONIMNI ELEKTRONSKI NASLOV IN LE, ČE STE SE ODLOČILI RAZKRITI SVOJO IDENTITETO, BO TA ODKRITA. V NASPROTNEM PRIMERU NE BOSTE VIDELI IDENTITETE ALI NASLOVA POŠILJATELJA! LAHKO PA MU BOSTE ODGOVORILI, SPET PREKO ZASEBNEGA SPOROČILA IN TUDI ON NE BO NIKDAR VEDEL VAŠEGA NASLOVA ALI IDENTITETE!
6. Srečujte se, združujte se, izmenjujte mnenja in izkušnje in se dogovarjajte o strategijah za boj proti načinom izkoriščanja in zlorabe. Za svoja srečanja lahko uporabite tudi večje prostore, kot to počnejo tisti, ki vas izkoriščajo in zlorabljajo – od najema večjih gostinskih prostorov do večjih športnih dvoran, kjer se, kot fizične osebe, ob plačilu najema ni potrebno identificirati, saj lahko, kot fizična oseba, poslujete z gotovinskim plačilom!

Tu se naši nasveti nehajo. Ne pozabite pa, da vsako dejanje, ki ga smatrate za kaznivega, lahko v vsakem trenutku anonimno pokličete na tel.št. 080 1200 in dejanje prijavite Policiji. Zavedajte pa se, da je to šele prijava in, da je od prijave do kazenske ovadbe, ki jo lahko izda le policija ali organ pravosodja, prepogosto zeloooo daleč….

Spoštovani POLICE MAN!

V tej rubriki, kot že večkrat omenjeno, ne objavljavljamo neavtoriziranih prispevkov.

Pozdravljeni!

Numerologija mi je tako kot horoskop, bolj za zabavo kot zares, Zato sem izkoristila priliko popustov (kolektiva ali pa 1nadan, ne vem točno) in po ceni 6 EUR (namesto 60 EUR?!) kupila kar 3 bone, da bom povprašala za numerološki izračun zase, za partnerja, pa še za hčerko…ali pa za sestro. Obisk numerologinje je bil dokaj čuden – pričakovala sem, da me bo najprej povprašala po podatkih, izračunala, povedala nekaj o meni, in to je to. Stvar je izgledala nekako takole: sedeli sva druga nasproti druge, v eni sobici z mizo in energetsko sliko, ona je imela papir in svinčnik, ki ju je uporabila šele po eni uri razlaganja o energetskih kanalih itd. itd.. 15 minut sem se sama pri sebi spraševala, kam sem prišla in ali mi je bilo tega treba na lepo sobotno popoldne. Koooončno sva prišli do samega izračuna, ki je trajal 5 MINUT!
Ker je punca kar malo preveč govorila, kako se ji je življenje v enem letu energetskega treninga uredilo na vseh področjih (10 let nespečnosti, rešila si je zakon, otroka, zdravje), in se hkrati tudi malce zagovoroila glede ideje ‘kolektiva/1nadan’, sem takoj zavohala le poceni reklamo, kako pridobiti kandidate in jih pripeljati v svoj krog (oz. kako jih zamrežiti). Priznam, da sem po 1,5 ure že začela iskati razlage, zakaj DA, celo pristala sem na ‘trening preko interneta za skoraj 100 EUR/mesec). Račun sem dobila od drugega podjetja in seveda preverila vse ,kar je bilo gori navedeno. Hvala za Google ;).
Glede na to, da naj bi se ta trening izvajal po celem svetu naenkrat med 19-20 uro zvečer, 1x na dan (seveda nisem dobila niti ene bolj konkretne informacije niti o izvajalcu ali jeziku treninga – “Prijavi se (torej plačaj) in boš videla, še nihče ni odstopil”, je rekla), nisem zasledila niti enega zadetka na temo ‘6 emotions’ trening, preverila sem tudi podjetje in osebe z računa…enostavno ničesar konkretnega ni najti. V fazi googlanja sem pristala na tem forumu in sem si potrdila svoje dvome. Kot kaže sem zapravila le 18 EUR in 2-3 uri svojega dragocenega časa…na srečo, ker imam tudi jaz menda zelo visok ego in se ne pustim zlahka na——.

Redko pisarim po forumih, zato ne vem, kako je z dajanjem osebnih podatkov uredništvo, niti ali bo tole objavljeno (glede na vse, kar sem prebrala zgoraj).
Lahko pa me kontaktira kdo na ZS, če ima podobno izkušnjo.

Prispevek je avtoriziran, zato ga objavljam. Komentar ni potreben!

Živjo,

želela bi vam samo sporočiti, da zgoraj omenjeno podjetje zopet oglašuje na študentskem servisu (e-študentski servis) in sicer iščejo receptorja/ko. Sama sem se že dogovorila, ampak po vsem prebranem, tja ne grem.

Lep pozdrav

Hvala za sporočilo in upajmo le, da prave osebe berejo ta sporočila.

Dobro jutro ponovno, tokrat sem se uspela logirati.

V mojem prejšnjem postu (ki je pod anonimen uporabnik po nesreči) sem navedla, da sem zopet zasledila reklamo za numerologijo preko ‘popustarskih’ oglaševanj, pripenjam še link: http://privoscite.si/osrednja-slovenija/846/90-popust-za-analizo-blokad-in-potencialov-z-energetsko-numerologijo/
Lahko sicer poskusite, mislim pa, da boste deležni hitrega numerološkega izračuna, pred in po tem pa novačenja, da se pridružite internetnim seansam kanaliziranja. Takšna je bila moja izkušnja in 99% sem prepričana, da gre za popolnoma enako zadevo (sklepam po imenu oseb, ki jih navajajo – ena je sigurno tesno povezana z osebo, pri kateri sem bila sama).

LP, aka74

Torej objavljamo tvoje opozorilo.

Očitno jim je to postala redna praksa.
Tudi danes je na http://privoscite.si/osrednja-slovenija/876/90-popust-na-energetsko-numerologijo/ enaka “ugodna” ponudba

Jaz sicer nisem članica tega portala privoscite.si, zato spodaj ne morem napisat komentarja. Če je kdo tukaj včlanjen bi bilo morda na mestu, da se kar tam napiše opozorilo (če ga sploh objavijo).

lp.

Tudi mi smo tu brez moči. Obstaja pa TRŽNI INŠPEKTORAT RS, Ljubljanska izpostava na Vilharjevi 33, ki sprejema prijave o prevarah pri trženju in jih mora tudi raziskati. Anonimne prijave prav tako jemljejo zelo resno. Njihov e-poštni naslov pa je [email protected].

Lahko pa se prijaviš in napišeš realno stanje. Sama boš najbolje opisala, saj si šla skoz to.

Nerad rasojam, ker ne pozam ponudbe. Spet vas napotujem na Tržni inšpektorat.

V zgoraj omenjenem podjetju (po opisu obnašanja vem, kje je bila minimaxi) na razgovoru, sem dobila vtis, kot da nisem vredna, da sem tam, ker sem dobila kupon podarjen.
Omenjeni gospod se je do mene obnašal kot do gnoja. Moj ego je dovoljeval, da sem lahko šla na antistresno terapijo, saj do takrat nisva prišla do konflikta. Na sami terapiji, pa je imel pripombo na moj ego, ki sploh ni bila na mestu. Želel je, da razložim o mojih zdravstvenih težavah, kar sploh ne bi bil problem, če bi mi pred tem povedal, kako terapija deluje. Potem pa je name pokazal s prstom izza hrbta in mi rekel: EGO!
Ker mi ni bilo všeč, sem komentirala, seveda, tudi po terapiji, za kar sem bila naslednji dan, ko sem ponovno prišla, klicana na zagovor. Ker se nisva mogla dogovoriti-ker svojega mnenja pač ne moreš podati, če gospodu ni po volji, me je vrgel iz pisarne z besedami: midva sva zaključila. Ker sem po terapiji to komentirala, me je kasneje poklical in rekel, da nisem več zaželjena.

In to naj bi bil terapevt, ki ti pomaga?? Da ne govorim o tem, kakšne visoke zneske imajo za vsako terapijo, razen seveda, če kupiš preko strani s popusti.

In ker moj ego, ne dopušča, da bi bil prizadet :-), sem vprašala še ostale, ki so bili na terapiji. Še nekaj je takšnih, ki se strinjajo, da gospodu tudi slučajno ni jasno, kaj je čut do sočloveka. Torej ni samo z mano nekaj narobe, sem se že resno prestrašila. 🙂

Odsvetujem, pojdite raje drugam.

Prispevek je zanimiv, ne omenja nikogar, ne blati nikogar, ne podaja nobene identifikacije, zato sem presodil, da ga lahko objavim – na lastno odgovornost.

Politika uredništva ostaja enaka, kot je bila – prispevke, ki omenjajo konkretne ljudi in konkretne pravne osebe, objavljamo samo v primeru, da se dopisovalec identificira in s tem prevzema odgovornost za resničnost podatkov, ki jih objavljamo.

Moram pa vseeno pridati svoje mnenje. Za delodajalce je danes res nevzdržno, da sprejmejo na delo nekoga, ki ima “živahen” ego ( ego = um ). Delojemalci brez ega ( uma ) so dobrodošla delavna sila, s katero lahko počno, kar hočejo ( beri poročila o ravnanju z delavci Vegrada, n.pr. ). Zatorej je spričevalo terapevta, da so vam vsi sledovi ega nepovratno odstranjeni, zelo dobrodošlo in pomembna referenca pri iskanju dela. Torej omenjena inštitucija opravlja družbeno koristno delo. ŽAL PA SO SI IZBRALI NAPAČNO DRUŽBO!

( Zdaj grem pa prižgat eno svečko za 1 EUR k Frančiškanom z željo, da se ne najde kakšen delodajalec, ki bo tole označil, kot sovražni govor! )

Še enkrat bi prosil vse, ki so se našli v tej situaciji in bi radi , da se to uredi, prosim, da se mi javijo na mail.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primožu se lahko oglasite tudi preko zasebnega sporočila. Uredništvo vam jamči popolno anonimnost!

Sama obiskujem podoben tečaj in moram priznati, da imam o tem dobro mnenje, in mi zelo pomaga.Res pa je da smo si ljudlje različni in da večina vidi v vsaki stvari samo črno. [email protected]

Vsake oči imajo svojega malarja in vse energetske delavnice ne morate metati v isti koš:)

Veliko objavljamo o delavnicah, tečajih, osnovah, različnih tehnikah dela z energijami. Spotaknemo se le tam, kjer sumimo ali slutimo nepoštene namene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close