Višja stopnja energije
]Takoj, ko bomo prejeli identifikacijo, ki bo, jasno, zanana samo uredništvu, bomo objavili vse prispevke, ki so prispeli v zadnjem času. V nasprotnem primeru vse izzveni, kot poceni reklama.
Bi pa nam bilo zelo žal, če oseba s psevdonimom Kamtasia, ki se je identificirala, ne bi več pripovedovala o svojih izkušnjah.
Pozdravljeni,
najprej bi rad pohvalil vaš forum in pa tudi vas kot moderatorja, ki namenjate temu svojo voljo in čas.
Kamtasi-ji se opravičujem za malo pozen odziv, vas pa kot moderatorja prosim za njegove podatke, da izmenjamo izkušnje in s tem tudi pripomoremo k zaščiti ostalih potencialnih oškodovancev.
Kar se pa tiče stanja pri nama s punco se tudi zavoljo vašega in ostalih forumov na naše veliko veselje življenje počasi vrača v ustaljene tirnice. Nismo še čisto na zeleni veji, je pa napredek ogromen. Kajti punca je iz tega energetskega reprogramiranja izstopila in sedaj počasi dan za dnem odkriva v kaj vse (tudi negativnega) te lahko nekdo v zelo kratkem času, “s pravim načinom komuniciranja” prepriča.
Malo me čas priganja, več o vsem dogajanju v teh dneh bom pa napisal zelo kmalu.
Lep pozdrav,
( CELOTEN NASLOV SIVEGA LASKA SKUPAJ S TEL.ŠT. JE POZNAN UREDNIŠTVU! )
Spoštovani,
hvala vsem za posredovane kontakte in izjave. Sporočamo pa, da smo se želeli pozanimati o programu in sami organizaciji, da bi preverili, resničnost teh izjav, vendar nismo prejeli nobenega povratnega odgovora, smo pa prejeli pismo od odvetnika omenjenega podjetja in oseb.
Obveščamo tudi, da nismo objavili nobene identitete, niti se kot uredništvo nismo opredelili, želeli smo samo preveriti izjave, ki so bile napisane na forum.
Na forumu ima vsak pravico do lastnega mnenja in izjave, mi pa v primeru žaljenja ali sumljivih in težkih izjav, preverimo resničnost le teh.
Ker so se nam uporabniki javili s polnimi imeni in podatki, smo dolžni dovoliti njihovo objavo, saj v nasprotnem primeru, kršimo pravico do svobode izražanja.
Za preverjanje resničnosti izjav, so pristojni drugi organi, mi o tem ne moremo soditi niti ne želimo.
Če tisti, na katerega naj bi se pisanje nanašalo, smatra, da se mu dela škoda in krivica, ima pravico uvesti postopke, kot jih veleva zakon, kot ima pravico do mnenja pisec sporočil, še posebej, če se predstavi s polnim imenom in podatki.
Da bi situacijo rešili na najbolj primeren način, prosim vse, da v primeru, da ima še kdo kakršnokoli informacijo in bi jo rad posredoval skupaj s svojimi podatki, prosim,da to stori na zasebno sporočilo ali privatni mail. [email protected]
hvala za razumevanje
Primož
Spoštovani uporabniki,
glede na vaše maile, vam še enkrat sporočamo. Mi nismo tukaj, da bomo sodili kaj je prav in kaj ne.
Vsakdo ima pravico, da pove svoje mnenje, če nekdo meni, da ga je s tem prizadel ali zlorabil, ima pravico, da uvede pravne postopke proti njega, kot ima nasprotna stran pravico, da pove svoje mnenje.
Ali je kaj prav in kaj ne, zato nismo pristojni mi.
Seveda pa moramo dovoliti objavo, kadar oseba stoji za tem s svojimi podatki. Zato nam teh sporočil ni treba odstranjevati, saj v nasprotnem primeru kršimo pravico do svobodnega izražanja.
Da ne bo prihajalo do nerazumevanja teh razlag, vam kopiram iz ustave RS dva člena:
39. člen
(svoboda izražanja)
Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.
Vsakdo ima pravico dobiti informacijo javnega značaja, za katero ima v zakonu utemeljen pravni interes, razen v primerih, ki jih določa zakon.
To je pravica, vsakdo pa ima pravico do pravnih postopkov, če meni, da je z objavljenim besedilom prizadeta pravica ali interes posameznika, organizacije ali organa.
Naše pravilo pa je, da presodimo ali spada na forum ali ne, kadar pa se ljudje predstavijo s osebnimi podatki, smo dolžni dovoliti objavo.
od tu naprej, pa po uradni poti.
Upam, da sedaj razumete.
Primož
Glede na to, da se nam vodstvo ne javi, ampak nam pošlje pismo odvetnika, potem si ne moremo misliti drugače, kot tako, da je v ozadju nekaj narobe.
Želeli smo se samo pozanimati, ampak prejemamo samo pisma udeležencev tečajev, ne pa vodstva s katerimi bi se radi pogovorili.
Vse kaže na resničnost zgoraj opisanih navedb.
Vse, ki smatrajo da so bili oškodovani, pozivam, naj se nam javijo, seveda ne pozabite pripisati svojih podatkov, ki ostanejo skriti in v vednost samo nam.
Primož
Pozdravljeni,
kot sem vam že omenil, nam je uspelo to zgodbo okoli teh eneregetskih reprogramiranj pri nas zaključiti. Res je, da smo se okoli tega kar veliko pogovarjali, tako s punco, kot z znanci ki so se teh reprogramiranj in sorodnih dejavnosti pri njih oziroma njihovih “učencih” (ki so jih oni usposobili za te dejavnosti) udeleževali. Skratka na koncu koncev nekega pozitivnega mišljenja o vsej tej stvari nismo pridobili.
Kolikor sem sam uspel dognati, pa ugotavljam da ljudje ki se začnejo udeleževati teh energetskih reprogramiranj, vztrajajo toliko časa v tem dokler imajo vsaj malenkostne dokaze kot zagotovilo, da je celotna stvar uspešna. Ko pa teh dokazov zmanjka in je duševnost na račun finančnega in mentalnega stanja razrvana, pa začno počasi odpirati oči in realno zaznavati svet okoli sebe, ter ugotavljati da ni vse tako kot jim je bilo med vrsticami opisano da bo, če se bodo za to le potrudili in v to verjeli.
Mi trenutno usklajujemo še finančno stanje, smo tudi v iskanju nove zaposlitve itd………… skratka se pobiramo in z veseljem (ker smo uspeli iz tega pobegniti) in z realnim pogledom ustvarjamo pogoje za boljši jutri. 🙂
Še enkrat bi vas pa rad prosil, da mi (kakor tudi sam želi) na mojo e-pošto, ki sem vam jo zaupal v enem od zgoraj podanih prispevkov, posredujete podatke od Kamtasia-je, da bi si še z njim izmenjal izkušnje in mnenja.
Lep dan še naprej, Sivi lasek
Prispevek objavljamo, ker je pozitiven. Nabralo se je kar nekaj prispevkov ki jih bomo objavili, ko bo končan uradni postopek. Kamtasiji, ki ima odprt e mail naslov, pa lahko napišeš zasebno sporočilo. Zakon o varovanju osebnih podatkovnas zavezuje, da naslovov ne smemo javno objavljati. Vsakdo, ki v kontrolni plošči označi, da želi sprejemati zasebna sporočila, pa posredujemo le-ta.
Sem prebrala le prvi prispevek, zato odgovarjam le na to …
Zdi se mi, da je danes v modi samouresničenje oz. egouresničenje za malo truda/časa in za tak ali drugačen denar.
Ravno o tem sem zadnjič pisala na mojem blogu, zakaj nimam vrste do dvigala.
Ker je potrebno delo, veliko dela, ne le tečaj, seansa ali kak drugačen energetski obliž. Seveda pa je dobra/kvalitetna pomoč v kakršni koli obliki dobrodošla in potrebna, a brez delovanja ne gre.
Sicer pa je prima napisano v knjigi Sai Baba govori zahodu…
“Moč samouresničenja, to je uresničenje pravega, notranjega,
Božanskega jaza, je v tebi.
Obstaja tudi »ego-uresničenje«, ki pa se prodaja kot samouresničenje.
To napačno samouresničenje je danes vsem na jeziku.
In kakšen je rezultat? Odnosi so uničeni, Države razorane.
Družba se je znašla v breznu.
Zviti špekulanti pa še naprej oznanjajo tako imenovano samouresničenje, saj natanko vedo, kje je šibka točka človeka: v njegovi lenobi in v nagnjenju, da ga privleče vse, kar je napeto.
Varuj se preprostih rešitev. Varuj se jih še posebej, če moraš zanje plačati veliko denarja. Vse so poceni, kljub temu, da stanejo na kupe denarja.
…
Moje samouresničenje se ne more kupiti v trgovini.
Moje samouresničenje zahteva žrtev in odpoved, trud in vztrajnost, vero in zaupanje.
Pri Meni Sebstvo – notranji jaz, ne plača nobene cene, le ego se mora omejiti.”
Meni je pomembno, da lahko zvečer zaspim z lahkim srcem, s čisto vestjo in zadovoljstvom, da nekomu pomagam.
TOREJ TU OBJAVLJAMO LE ŠE AVTORIZIRANE PRISPEVKE. iN TALE JE AVTORIZIRAN.
Zdravo
me veseli da sem vas našla da zdaj vsaj vem da nisem edini človek ki misli da je nekaj narobe.
Imam (imela) punco, ki je po nekem obdobju začela z nekimi čudnimi izjavami glede energij in podobnega. Prijatelji so me na to opozorili že prej, vendar sem mislila da njih debate o duhovnosti motijo in sem si mislila… pih… Potem pa sem ugotovila da je nekaj narobe. Punca je zadolžena na polno in če le kje naprosi-si sposodi denar gre na te njihove treninge. Obnaša se kot da bi bila zasvojena. Pošiljala mi je tudi neka vabila na delavnice, ki sicer niso od teh vodij špele in alenke in ostalih ampak so me po raziskovanju pripeljale do samooklicanega mojstra marin zena. Ni mi nikoli poslala imena firme tega “podjetja” kamor hodi vendar pa je bila zadnja stvar, ko mi je pojasnjevala da so oni res super, tale naslov: http://www.ananta.si/fransiza.htm
Sicer prvič pišem na kakršenkoli forum in mi ni popolnoma jasno to s podatki in temi stvarmi…
Si pa želim pomagat na kakršenkoli način.
Lep dan!
[email protected]
Avtoriziran prispevek – torej objavljamo.
Irenomm bi prosil, če se mi lahko javi na mail.
če slučajno še bere ta forum.
primož
V Preverjeno posneli prispevek o tej temi. Briljantno speljani mrežni marketing, le da tukaj ne prodajajo kakšnih čistil ampak duhovnost. IN to za zelo zelo zasoljene cene. Ne morem razumet, kako ljudje še vedno padejo na take finte.
Hvala za vse te informacije. Mogoče bo še komu koristilo 🙂
Sila dvomim, da bo komu koristilo. Ne razumem, zakaj so prav Slovenci tako željni hitrega, takojšnjega in nenadnega uspeha. Med varčevalci v propadlih malih Avstrijski hranilnicah je bilo največ Slovencev, v osemdesetih letih prejšnjega stoletja je ogromno ljudi izgubilo ves denar z naložbami v banke, ki to niso bile ( n.pr. LES banka ), ker so nudile nenormalno visoke obresti ( 2 in več krat od poslovnih in državnih bank ). Hala Tivoli poka po šivih, ko ima tam letno zborovanje neka firma, ki obljublja bogastvo za sodelovanje v mrežnem marketingu….. itd. itd….. Zakaj bi bila pa prav duhovnost izvzeta?
Tudi jaz poznam ljudi, ki hodijo na ta trening in me skušajo prepričat, naj se jim pridružim, pa čeprav sem samo jaz zaposlena in bom kmalu brez službe. Moj mož je že brez. Naj si sposodim denar, to mi da odgovore na vsa vprašanja.
Tisto, kar me moti, in kar bi rada izvedela od ljudi, kot je gospod Z6, je sledeče. KAJ NATANKO mi da ta trening. Odgovore na vprašanja, smernice v življenju, boljšo energijo so zame preveč splošne besedne zveze in si želim, da bi mi kdorkoli lahko o tem povedal kaj več, ker ne razumem, kako naj dam 24 tisoč evrov za nekaj, kar sploh ne razumem in ne vem, kaj bom od tega dobila. Torej, konkretne detajle, prosim, primere, rešitve. Če greš na tečaj angleškega jezika, veš, česa se boš učil, pa še tam ti povejo, da se boš naučil osnovne komunikacije, rezervacij v hotelu, deljenja mnenj, poimenovati določene predmete, vprašati za smer. Pri poslovni angleščini te naučijo pisanja dopisov, komunikacije po telefonu, reševanja konfliktov s sodelavci. Pri vrtnarjenju te učijo o semenih, kdaj kaj saditi, s čim gnojiti, kaj prirezovati. Zato naj nihče ne zmajuje z glavo, poln “vedenja” in floskul, kot so “vi ne razumete”. Res je, ne razumemo, in če bi kdo razložil malce drugače kot le s prodajanjem megle, bi z veseljem prisluhnili.
Sporočilo sem objavil, čeprav ne bi želeli, da se nadaljuje polemika o dejavnosti, ki jo prispevek omenja, na tem forumu. ENOSTAVNO ZATO NE, KER TA FORUM NI NAMENJEN POLEMIZIRANJU AMPAK ODGOVOROM LJUDI, KI SE ZNAJDEJO V STISKI! Ta prispevek izraža določeno stisko, zato je objevljen. Odgovora na klic v sili pa nimam.
Če je vprašanje, ali si sposoditi denar in se odpraviti na ta trening, pa je seveda moj odgovor ODLOČEN NE ! Mnogo je tehnik, mnogo je znanj, mnogo je učiteljev, ki vam bodo pokazali pot k sebi za veliko manj denarja in to s preizkušenimi in priznanimi metodami. Ko pride čas za to, jih boste sami našli, brez neke posebne reklame in mrežnega marketinga!
Pozdravljeni,
v zgoraj omenjenem podjetju sem imela danes razgovor za službo v okviru marketinga. Primer sem že posredovala odgovornim na študenskem servisu, kjer je bil oglas za delo objavljen.
Na razgovor se morala prinesti tudi datum in točen čas rojstva, ki je v toku “razgovora” vplival na odločitve in predvsem sodbe gospoda o mojih vedenjskih vzorcih, sami osebnosti in usodi, ki naj bi me čakala. Dosedanje delovne izkušnje niso igrale vloge, saj je “vse zapisano že vnaprej” in njega zanima zgolj to kdo sem in kaj mi je namenjeno in bo na podlagi tega vedel vse o meni. Med drugimi je dodal tudi to, da se mnogo deklet na njegovem kavču zlomi in joče, zaradi težkih izkušenj v življenju, in da naj bom hvaležna za srečno otroštvo. Avtoriteto in neko moč nad mano in očitno nad ostalim, si gradi preko postavitve (med drugim) kavča na katerem sedi “oseba na razgovoru”, ki je postavljena tako, da te gospod iz pedistala opazuje in ocenjuje. Sama sem glede na karto (ki jo sicer “naredi” za 500 evrov, ampak, ker so “moralni” za študente za 150 evrov) izredno odvisna oseba in se ovijam na ljudi, ki pa jim tako ali tako ni za zaupat, prav tako pa moja slaba energija vpliva ne samo name in moje organe, katerim škudujem in bom še škodovala, dokler ne bom prišla npr z zlomom noge (fotografijo zlomljene noge mi je večkrat pokazal), k njim; škodim tudi drugim. Zagotovo pa, glede na karto, v življenju ne bom uspešna, ker sem si izbrala napačen poklic in ker imam previsok ego. Prav zaradi ega, tudi nisem bila deležna antistresne terapije, ki je v skladu z razgovorom in tako sem bila pospremljena z besedami, da naj le spustim svoj ego malo nižje, skozi vrata.
Gospod, ki je očitno nek kvazi strokovnajk za Bazi ter neke obrazne indikatorje je večkrat silil vame z vprašanji o družini, mojem zdravju in precej žugajoče razlagal moje poslanstvo in usodo; tega se je namreč naučil nekje na Kitajskem in jaz enostavno nisem sposobna razumet energije, ki jo ima in kaj šele jo tržiti, četudi, sem v parih minutah preko googla razumela in preračunala vse svoje stebre in barve, za katere on potrebuje tudi deset ur in ogromne zneske :D. Deležna sem bila tudi opazk, ki naj bi me prepričale v njegovo vsevednost v okviru mojih obraznih potez, npr rdečih polnih ustnic ali pa ušesnih mešičkov.
Menim, da me je “pred iskanjem višje energije” rešil predvsem moj napihnjen ego in ljubljeni okrog mene, ker če bi danes na “razgovru” vsaj malo podvomila vase, bi bila ujeta. Manipuliranje gospoda, ter iskanje napak in vzorcev, ki bi me lahko motili je bilo izvedeno do take potankosti, da sem bila na neki točki že pripravljena verjeti, da je z mano res nekaj narobe, hudo narobe.
Mimogrede, gospod je pozabil omenit vse poztivine stvari, ki sem si jih lahko prebrala iz “Bazi karte”, tudi precej ponosno držo :D, tako torej, ne obsojam dotičnih verovanj ampak moje današnje izkustvo.
Sivi lasek – mi lahko na zasebno sporočilo pošljete vaš email (ali kak drug kontakt)? Moja znanka je namreč ravno tako v tej stvari in me vedno znova prepričuje, naj se jih udeležim (z vsakič hujšimi stvarmi) in me zanima, kako ste se pri vas lotili tega problema in ga odpravili. Že od prvega klica mi je bila stvar sumljiva in niti pod razno mi ni prišlo na misel, da bi ji “nasedel”, zdaj imam pa več kot dovolj dokazov, da je zadeva res slaba.
Forum je zaprt za komentiranje.