Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Viseča školja in bide v montažni hiši

Viseča školja in bide v montažni hiši

Pozdravljeni,
zanima me kako se obnesejo viseča školjka oz. bide. Z možem nameravava imeti montažno hišo in sva mnenja, da predpriprava za podometni kotliček – konzola za školjko nekako ustreza, za viseči bide pa je ta konzola bolj tako tako. Zanimajo me vaša mnenjA, predvsem imetnikov omenjenih zadev, Kako pa se vam na splošno zdi fiksiranje umivalnikov, omar, … ali je to sploh lahko čisto zafiksirano (da se nič ne premika)

Hvala za nasvete, ki nama bodo pomagali pri lažji odločitvi.

isto ? je že na forumu Gradimo pa sem ga vseeno postavila še tu, ker vem da je bolj obiskovan

O bidejih, sralnicah in podobnih ustanovah ne vem ničesar, nick imaš pa absofuckinglutely najboljši! :))))))))))

A res ti je nick všeč?:) Meni tudi tvoj- pa še tko na hitro sem se ga spomnila:)

meni se zdi,da viseča školjka ne požira tako kot navadna. Nebi jo več imela.

Pa upaš, da ne boš kdaj dobila 100 kilskih obiskov 🙂

Z Geberitom nimaš kaj falit. Drži preko 100kg B.P. Jaz talnih zadev ne kupim več, ker se pod visečimi mnogo bolje in lepše čisti, pa še zgleda mi Ok. Pa nima veze ali je hiša montažna ali ne.

Super je, še posebej pisoar je zakon.

Kaj pa naj jaz naredim??? Moj tast ima 150 kil in jaz sem si za v novo hišo zamislila viseče školjke. Ma kaj naj zdej dam u en vece zaradi njega navadno školjko??? Sploh še nisem pomislila na to! Hm, mogoče bi pa kar obdržali Vigrad pred hišo, hi hi!

Mi imamo že 7 let 2 bideja in 3 wcje viseče, pa obiskov 100 pa nikol nič narobe. Tako da kar korajžno!

Aja pa ne pozabite na višino konzole, saj vem da so nekaterim prijateljem to vzidali prenizko, niso računali še na tlake in ploščice in potem pride wc zelo nizko za vsest se!!!! Torej pazite na višine!

V naši montažki imamo viseče školjke, pa tudi umivalnik z omarico je pritrjen direkt na steno – brez nogic. Vse OK. Res pa pazite na višino – nam so školjko dali malce višje kot običajno (mogoče zato, ker smo vsi bolj visoke sorte), ampak jaz sem rabila kar nekaj časa, da sem se navadila. Za pucat je pa super in tudi pod razno nočem več talnih izvedb…

Mi imamo oba wc-ja in bide od geberita na konzole. super zadeva, sploh za čistit tl, ko ni nobenih ovir.

priporočam.

Jaz vem, da bom imela v novem WC visečo školjko – zaradi čiščenja. Drugi domači so proti, zaradi mene bodo lahko hodili v lavor srat, če jim bo bolj odgovarjalo, ampak ta ne bo v bajti!

Ne komplicirajte pri težkih uporabnikih školjk, imajo jih tudi v KC, pa ni še pod nobenim počepnila!

New Report

Close