Najdi forum

viseca koza

Shujsal sem 60 kg v enem letu in koza na trebuhu izgleda grozno. Se da to s operacijo odpraviti? Je to zahtevna operacija? Kako poteka operacija? na koga naj se obrnem?
Hvala lepa za odgovor!

Pozdravljeni

Upam , da ste hujšali pod zdravniško kontrolo in ste sedaj zdravi! Sicer pa čestitam :).

Visečo kožo na trebuhu lahko izrežemo in trebuh in ga oblikujemo oblikujemo. Operaciji se reče abderoplastika. Izvajamo jo na naši kliniki, sicer je to poseg , ki ga zna opraviti vsak plastičnio kirurg.

Oglasite se lahko v naši ambulanti kjer vas bomo pregledali in svetovali najustreznejšo metodo zdravljenja.

Prilagam povezavo do krajše informacije o posegu

Lep pozdrav

Aleš

Kolko pa stane taka operacija,ker mislim da bo pri meni tudi potrebna

Imam še eno vprašanje na to temo, jaz se bom vrjetno odločila za takšno operacijo pa me zanima glede nosečnosti. Nisem še rodila pa me zanima ali se lahko kljub temu izvaja operacija pa bi se v nosečnosti pazila in ali bi bila koža potem spet zelo povešena.

Pozdravljeni

Nosečnost po posegu je mogoča brazgotine je ne ovirajo.

Koža se bo med nosečnostjo neizobigno napela, pričakovati je grše brazgotine in verjetno tudi ponovno ohlapno kožo. Še posebaj če se boste ob nosečnosti močno zredili.

Lep pozdrav

Aleš

Ja saj res niste povedali koliko ta poseg stane!

pozdravljen luka. imas odvecno kozo samo na trebuhu ali tudi v pasu, na nadlaketih, na zadnjici, stegnih in obrazu?

New Report

Close