Najdi forum

No, vidiš, Angel, raje bi si npr. izmenjevali note, kot pa da se kregava! :-))
Tudi tebi veliko lepe glasbe in lahko noč!
Tatjana

P.S. In še enkrat: opravičilo vsem ljubiteljem Straussa, a poskusite me vsaj razumeti, kaj je bilo mišljeno s tisto metaforo o vazah, in da bi se to lahko obravnavalo prej za obrt kot pravo umetnost (ne vem, ali pa se vsi glasbeniki motijo, ki tudi menijo enako). Saj pravim, da v tem ni nič slabega, in seveda so okusi različni. Tudi meni so zelo všeč določeni skladatelji, za katere mnogi še slišali niso, ko pa jih slišijo, pa jim niti pod razno niso všeč in govorijo vse mogoče o njih, pa nisem zato užaljena, ker vem, da so pač okusi različni, in jih veselo poslušam naprej – od Mahlerja, Saint-Saensa, Faureja, Satieja itd. – in če komu oni niso umetniki, mu pač niso, ne morem pomagat, če le ima dobre argumente za to, ima pravico soditi po svoje.

Spoštovana Ljubljančanka !
Resnično mi je žal, če si moj prispevek razumela kot žaljiv za tebe…….zelo se motiš, preberi še enkrat……govoril sem o slovenčkih na sploh in tebe ne mečem v ta koš.Menda ne boš trdila, da ni res, da največ plošč oz. kaset proda ravno Simonca in Helenca in še kdo…..seveda pa nisem mislil, da to sranje kupuješ ti…..toliko pa že razberem iz posameznih prispevkov na tem forumu in vem, da si ti eno intiligentno bitje, ki se spozna na kladivce,stremence in nakovalce……pa tudi Globokarja ne zagovarjam, le pravim, da je težko reči, da ni umetnik, da njegovo prdenje, govorjenje,pihanje v pozabno ni umetnost…..
Mi je pa zelo všeč tvoj prispevek o sranju in rojevanju….trikrat sem ga prebral, zelo dober prispevek……

V redu, očitno gre tu res za eno kopico nesporazumov, kdo kaj komu piše in kaj misli…
Bo treba res začeti poste osebno naslavljati! 🙂

LP!

New Report

Close