Najdi forum

videokaseta Afa za aerobuiko

Zanima me če imate videokaseto za aerobiko od Afe.- kakšna se vam zdi, jo priporočate,..

Ojla!

Jaz sem jo pravkar dobila…Zdi se mi zelo uredu!
Naspedirana sem sto na uro.Poleg videokasete sem se odlocila tudi za orbitrek…in danes sem zacela kombinirati orbitrek in aerobiko.Pravkar sem spod tusa..in super se pocutim.
Ha..kile pazite se!!!
Lep pozdrav in srecno…

Jaz jo imam, čisto novo, pa bi jo rada prodala. Če je kakšna interesentka zanjo se priporočam.Meni je tempo namreč prehiter.

LP,Kaja

Vrtnica!

Prosim, poročaj, kakšno je stanje in počutje pri tebi en teden kasneje.

Res je tempo je kar hiter vendar ne obupaj prehitro..vaja dela mojstra…
Prav pride,ce ste ze gdaj hodili na aerobiko..jaz sem namrec obiskovala kratek cas step aerobiko..tako da so mi nekateri korako ze poznani.
Zvrhan kos dobre volje in vztrajnosti vam zelim..pa srecno!!

Punce opište mal: kaj je to Afa, kje se da to kaseto kupit in kolk stane?
Hvala
LP

Afa je Akademija za Fitnes v Mengšu.Kaseto sem jaz kupila v Leclercu in sem dala 3200 Sit. Na njej Špela Perc iz AFA vodi aerobiko.Najprej je ogrevanje, potem pa vadba. Mislim, da zadeva ni za začetnike okt sem jaz, ampak za tiste, ki so že obiskovali aerobiko in imajo kolikor toliko kondicije, saj je ritem kar hiter.
Naslov kasete pa je Postani fit.

Če bi jo želela imeti, ti jo rade volje prodam.

LP,Kaja

kaja, a se ponujas videokaseto? oglasi se prosim na moj email

Še ponujam.Na tvoj mail naslov sem ti poslala pošto.Poglej.

Kaja

A mi lahko samo mal poveste kako je s to kaseto. A je res tolk hud tempo? Kolk je dolg program in ali je treba imet kaksne utezi ali kaj podobnega?

Ma ne sej ni nic hudega..tempo je res malo hitrejsi..ampak sej gre…. Ni potrebno imeti nikakrsnih pripomockov oz.utezi..zraven videokasete dobis se eleasticni trak..ki je potreben pri nekaterih vajah Pa srecno.

Ali se je je katera ze navelicala oziroma je ne potrebuje. jaz bi jo kupla. kaja mogoce?

Lahko, ni problema. Moja je čisto nova.Napiši svoj e-mail, pa se dogovoriva.

LP,Kaja

posiljam e-mail naslov kamor mi lahko napisete, ce prodajate kaseto. Kaja..?
LP

New Report

Close