Najdi forum

Pozdravljeni. Moj 10-letni sin je že nekajkrat povedal, da vidi angela. Bil naj bi ob vznožju postelje, viden kot meglica – pravi, da je prijeten in preden izgine, ga še poboža po glavi. Sicer sem vzgojena v veri, vendar me še vedno zanima, kaj pravite na to. Ali naj mu verjamem in mu tudi dam vedeti, da je to mogoče res, ali naj mu razložim, da je verjetno angel plod njegove domišljije oz. kakšna senca itd.

Hvala za pomoč.

Razen, če ima vaš sin neke posebne sposobnosti videti ( in komunicirati ) z angeli, domnevam, da preveč izpostavljate verske in mistične teme pri njegovi vzgoji in jih prevečkrat tudi omenjate. Tako se je vaš sin zatekel v neka videnja, ki mu pomenijo beg od realnosti ( tu in sedaj ) v neki azil in pod zaščito angelov. Morda to kaže tudi na osamljenost in izolacjo. Težko sodim, ker ste mi dali veliko premalo odatkov, vendar bi predlagal, da se mu, malo daljše obdobje, bolj posvetite. V najbolj pomembnem obdobju razvoja otroka ( tam nekje do 7 let ), ko je otrok, kot pivnik za informacije, ste temu, domnevam, posvetili premalo pozornosti ( pa saj niste edini ).

Da pa ne bo nesporazuma, da vas nagovarjam v ateističnem duhu, vam sporočam, da sem sam zelo globoko verujoč.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Še enkrat pozdravljeni. Hvala za odgovore.
Bi pa le rada povedala, da ko sin zečne debate o angelih…. ga preusmerim drugam. Povedala bi tudi, da ima sin vso pozornost že od malega – mogoče še preveč :). Je pa nek znanec komentiral, ko je prvič videl otroka (takrat je sina že nekaj časa bolela glava), da ima močno razvito tretje oko. Kaj pa vem –

Od odprtega tretjega očesa boli glava prej druge, kot pa tistega, ki naj bi imel odprto tretej oko – ta je torej bosa. Morda bi pa bilo potrebno opraviti pogovor z vašim sinom, seveda v vaši prisotnosti, ker je mladoletna oseba. Lahko mi pišete na moj mail: [email protected] .

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close