Najdi forum

Vichy – krema za celulit

Zanima me, če katera uporablja kremo od Vichy za celulit. Na TV sem videla reklamo, krema stane 6 tistoč, tako da me zanima, ali je res tako učinkovita.

Mislim, da gre pri teh kremah predvsem za pridno in redno masiranje.
Če bi se s čemer koli mazala redno, vsak dan, zjutraj in zvečer, in se dobro zmasirala po problematičnih predelih, bi bil verjetno učinek isti.
Pri meni je bil enak efekt po pridnem dolgotrajnem masiranju z DM gelom proti celulitu, ali pa z navadnim baby oljem (bolj gladka in napeta koža, manj grudic celulita).
Rekla bi, da je skrivnost v vztrajnosti, ne v kremi. In seveda, predvsem v spremembi načina življenja – zdrava hrana, veliko miganja, ogromno vode… brez vsega tega NOBENA krema ne deluje. Preverjeno.
Sicer pa je veliko odvisno tudi od stopnje celulita.

Moji sorodnici je prejšnji izdelek Vichy proti celulitu pomagal, naj bi se občutila močna toplota po nanosu gela, kar jo je prepričalo, da deluje. Je pa ženska mela nenormalni celulit, vsaki dan telovadila, pa ga je blo vedno več. Tak da ji je krema kao še najboljš pomagala od vsega. Ne vem, kaj naj rečem…

Se pa strinjam, če se z nečim tako masiraš, sam poskrbiš, da se obloge zmodelirajo ipd. Tudi z gnetenjem povečaš prekrvavljenost in je toplotni učinek še večji, kot pa z eno kremo.

No, to je samo moje mnenje.

pa, pa

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

to ta novo od višija naj bi samo nanesel 2x na dan (brez masiranja) … je prou za celulit kao (ne za oblikovanje telesa al pa topljenje maščob itd.)

krema celulita sigurno ne bo odpravla sama od sebe, bo pa zihr pomagala, če imaš urejeno prehrano, piješ zadosti vode in poskrbiš za telesno aktivnost … 😉

Jaz sem se s to kremo samo mazala, pa ni bilo nobenega toplotnega učinka. Valjda, da če se zmasiraš, da te greje.

Saj jaz nimam izrazitega celulita, sploh se ne vidi, če ne stisnem kože. Verjetno bi prišla zame v poštev bolj kakšna krema za utrditev kože.

Mene pa zanika katera krema , pripomoček je vam najbol pomagal odpraviti celulit .
Meni osebno fango, po štirih nanosih so bili rezultati neverjetni ne bi vrjela če ne bi sama probala .

Jaz sem lani uporabljala kakšen mesec in pol to kremo in mi je pomagala. naj povem da se zraven nisem skoraj nič gibala, sem pa vsak večer noge s tušem “prekrvavila”- hladno topla prha. naj pa povem da je učinek te keme zelo kratkotrajen. aja ni pa nikakršnih toplotnih učinkov

No treba se je zjasnit katere kreme od vishija trenutno sta dve ena je liposine in druga je ta ki je sedaj reklama.Jaz imam to prvo in mi je kar pomagala za novo ne vem , in pri moji ni nobeega toplotnega učinka, je hladna.

lp
suzy

A potem so boljše kreme s toplotnim učinkom?

Besede moje kolegice, ki je farmacevtka:

Če si nagnjena h krčnim žilam, ali, da je le kakšna sled od žil sem in tja, potem vzemi kremo s hladilnim učinkom.

Če pa žil ni, pa kremo s toplotnim učinkom. LP

meni je skor najbolj pomagala Afrodita cekropija, ki samo po nanosu postane vroče not v koži. pa nisem masirala.
samo se mi zdi, da moraš menjat malo te kreme, meni se je začelo pol vseeno nabirat (ob nespremenjenih ostalih dejavnikih) pa sem na avon cellu sculpt prešaltala….
pa mela sem še loreal…

na upam dat več kot 3500 za kremo, ker mi je škoda dnara…ko bom vlka pa ga bom sama zaslužla, bom pa probala ono iz anglije, ko je 9000 in baje tak pomaga, da res ni…imena ne ve…

Celulit je prav, da preganjaš tudi s spremenjeno prehrano/nemastna,manj slana, več sadja in zelenjave…/gibanjem in več pitja vode. Tako se tudio celulit ne nabira več tako hudo.
Ciao, Andreja

sem kar jem

New Report

Close