Vichy izdelki
Tudi meni so po porodu lasje izpadali v šopih. res jih imam veliko, so pa zelo tanki, tako da me je bilo kar groza ob pogledu na izgubljene. V lekarni sem kupila šampon in ampule proti izpadanju las, za vse skupaj sem porabila okrog 9.000 in čeprav piše, da je treba mazati trikrat na teden ali vsak dan in mislim, da vsaj dva meseca, se je stanje znormaliziralo že po dveh tednih! Močno priporočam!!!
Uporbljam precej izdelkov:
za ustnice- je super, labela je podn
d-stock- za celulit, sem zadovolna, vendar nisem še nobene druge uporabla, pa ne vem če je moje mnenje relavantno
3-1 čistilno mleko – je super
deo v stiku z belim pokrovom – je super, imela sem tudi deo v spreju, ki pa ni imel pri meni učinka
krema za piling- je super
kreme za obraz s1 in s2, dobim mozolje in mi ne pašeta
kreme za in po sončenju, so dobre, če ne probaš kaj boljšega, jaz sem letos uporabla kreme od collistarja, pa so neprimerno boljše, lepše sem porjavela in barvo imam še zdaj, cena pa je enaka
edino za sončne opekline nek zelen žele, tisto je super
šamponov za lase nisem uporabljala, ker imam od Kuth-a šampon in ampule, ki se prav tako dobijo v določenih lekarnah in tudi preglede z mikrokamero imajo, da resnično vidiš kakšen je učinek. Prhljaj je glivično obolenje in če te ne srbi in ti lasi ne izpadajo, še ne pomeni, da si se te tegobe rešil. Praviloma se prhljaj le potuhne za kak mesec ali dva. Toplo priporočam pregled s kamero pred prvo uporabo in potem, ko mislite, da ste se rešle prhljaja- pa boste videle, če res deluje ta šampon.
Tista zadeva za mozolje, pa sem kupila eno leto sestri za rojstni dan in nisma mogle verjet, vseh mozoljev na obrazu in hrbtu se je rešla v zelo kratkem času. Mozoljev ni imela nikoli več.
Po mojem je najbolje, da probaš pa boš vidla, kaj ti paše in kaj ne.
Sicer pa, če še ne veste, pod znamko Vichy se skriva LOREAL, kar pomeni, da so izdelki sama kemija!!!!!!!
Lep dan vsem!
Moni