Najdi forum

Zanima me kaj menite o kremi Vichy proti celulitu???

Lp, Lina

Živjo!
Te kreme sicer ne poznam, ti pa toplo priporočamo Stendhalovo kremo Body Svelt-shujševalna emulzija. Krema je ćudovita, saj dejansko odpravi jamice, pa še koža je čudovito mehka.
LP, Klara

Klara kolk pa stane ta Stendhalova krema??

Ja tudi mene zanima koliko stane ta Stendhalova krema oz. emulzija in kje jo lahko nabavis? Ali tudi samo v lekarni kot Vichy kremo? Vichy krema stane namrec malo vec kot 5200 SIT.

Lp, Lina

jaz sem vceraj kupila vichty kremo,sem slisala, da ful pomaga, prvi rezultati so ze po enem tednu, ja stane pa res kar 5.200,00 sit, ni mi žal , da sem jo kupila.
lp

Mene pa prekleto moti občutek na koži, tak pacast pa čudn si po njej…

Oprosti, ampak obcutek imam, da trdis nekaj, kar sploh nisi sprobala.Krema Vichy sploh ni pacasta……je pa res da kozo napne in se morda zato pocutis malo cudno…..ampak pacasta pa nikakor ni, ker se v sekundi vpije v kozo……..

Lp, Lina

Zdravo! Dve leti sem uporabljala Vischy kremo, letos pa sem kupila kar nekaj cenejšo Lorealovo in dosega iste ucinke. Kombiniram tudi z blatom Fango.
Rezultati so!

Se strinjam z Andrejo, krema Vichty se lepo vpije v kožo, ni nič mastna, malo več
denarja pa lahko razkiraš enkrat na leto!
lp

se je zgodil skrat, se strinjam z Lino.

mene pa zanima, za koliko časa imate eno tubo, ter kako pogosto se z njo mažete??? sicer sem bolj suha, vendar imam okoli trebuha malo odvečnih maščob. zanima pa me po kolikšnem času se pojavijo prvi rezultati?

S kremo se namazem 1x ali 2x na dan……..to je tuba z 200 ml vsebine, ki res lepo disi in je hitro vpojna in res ucinkuje, zato ti je toplo priporocam……na embalazi(škatlici) piše, da so spremembe ze vidne po 7-dneh, po 14-dneh je koža že zelo zglajena, ter po 28 dneh je ta pravi učinek, jamice niso skoraj več vidne……to “kuro” naj bi ponovili nekajkrat letno……npr. 2-3X……….

Lp, Lina

hvala za odgovor. vendar me zanima še to za koliko časa zadostuje ena tuba?

Hmmmm………mislim da ti zadostuje za kak mesec dni, mogoce vec…odvisno od tega koliko se mazes z njo………

lp,Lina

Lahko morda zaupaš kje si dobila to kremo in kakšna je cena?Koliko jo je v tubi?

Hvala za odgovor. čavči

Krema zadostuje za okoli 14 dni in nič več, če se mažeš vsak dan…

Živjo!
Js sem Stendhalovo kremo kupila v drogeriji Ypsilon na Čopovi, bila pa je cca 5000 SIT, ampak to je cena s popustom, drugače je krema še dražja. Ti jo pa zares priporočam.
LP, Klara

Se nikakor ne strinjam s tabo,jaz se mazem ze 3 tedne…in to 2x dnevno, pa je se nisem porabila, tako da……to ne bo drzalo!!!!!!!!

Tud meni ni všeč ta krema, ker je res pocasta če se še malo pomasiraš zraven. Veliko boljša je od Biotherma – Celulli-zone, je pa res dražja, ampak jaz sem bila z njo zelo zadovoljne, razočarana pa nad Vichyjevo kremo!!!

New Report

Close