Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Vibriranje v ušesu!

Vibriranje v ušesu!

Že od majhnega (danes jih imam 30) in sicer kar pomnim imam konstantno zamašena ušesa, če ne obeh pa vsaj enega. Občutek je kot da bi se kam peljala in imela v ušesih pritisk. Ker me ušesa niso bolela sem se na to nekako navadila. Sedaj pa so se pojavile bolečine, ki ponavadi trajajo dan ali dva in ponavadi niti niso prehude. Občutek zamašenosti je konstanten ne glede na utrujenost, del dneva, prehlad ali podobno. Včasih se mi zdi kot da mi iz ušesa teče tekočina, ki pa je v bistvu ni. Glasnost televizije ali radija mora biti kar se da majhna ker me drugače zelo moti.
Največji problem pa mi predstavljajo bolečine, ki se pojavijo ob določeni “frekvenci” in sicer če moja hči kaj zavpije ali če slučajno zaropotam s posodo, vendar ni odvisno kako glasno (važen je samo ton), takrat me v ušesu (samo enem, vedno istem) zelo zaboli kot da bi me nekaj špiknilo in mi v njemu zavibrira, podobno kot če bi udaril po bobnu in bi se po udarcu še tresla ( tako meni trese v ušesu) površina po kateri udariš. Vem, da se brez pregleda na orl ne da, vendar ali se vam vsaj dozdeva kaj bi to lahko bilo?

Naj povem da sem imela v zgodnjem otroštvu zelo velikokrat vneta ušesa in krvavitve iz nosu, katere so mi ponavadi zelo težko ustavili!

Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem!
LPTadeja!

Spoštovani!

Vzrok vašim težavam bi lahko bila alergično spremenjena sluznica, kronično vnetje srednjega ušesa, disfunkcija ušesne troblje,…
Kot ste omenili, brez ORL pregleda vam natančno ne morem svetovati, lahko le ugibam.

Lepo pozdravljeni, B.O.

PROSIM ČE MI SVETUJETE NA KOGA SE ŠE NAJ OBRNEM GRE ZA TEŽAVO NA DESNI STRANI UŠESA,KER OD ČASA DO ČASA ČUTIM NEPRIJETNO KOT DA MINEKDO ZBADA Z IGLO.ZANIMA ME ČE SE TO DA POZDRAVITI.BILA SEM ŽE NA VSEH PREISKAVAH ZA GLAVO.UŠESA , NOS ,GRLO IN ZOBE.UGIOTOVILI SO DA JE VNETJE SKLEPA A OZDRAVILI DO KONCA NE. JEMALA SEM TEGRATOL ZDRAVILA A REZULTATA NOBENEGA. ZANIMA ME ČE MI LAHKO SVETUJETE NA KOGA SE OBRNIT.

HVALA.

New Report

Close