Najdi forum

Vibratorji

No punce, ženske sploh ne vem kako naj se izrazim, skratka ta-nežnejši spol, zanima me če uporabljate vibratorje. Kakšne dolžine vam godijo oz. širina itn. Tud moškim postavljam eno vprašanje? A vam je všeč kadar se ženska pred vami sama zadovoljuje z vibratorjem?

LP

Imam več vibratorjev: enega ogromnega – tako za zabavo, enega dvojnega – še za ritko zraven, enega “normalnega” – no ne čisto normalnega (malo večji, debelejši, vendar izredno realen na dotik), enega rotirajočega pa še enega za v ritko.
Moram reči, da me je moj dragi kar bogato obložil z vibratorji za čas, ko nisva skupaj.
Občutek je pa super!

Vibrator imam – bil je darilo za hec, ampak sem se zelo navezala nanj :):) Je srednje velik, mehek (ravno prav seveda) iz prozorne roza gume in tudi slučajno ne spominja na megalomanskega žilnatega …., ki je po moje bolj vzburljiv za moške kot za nas.

kva ti pa je – vzburljiv za moske? doohh!!

Za moske ne vem, ce je vibro vznemerljiv, kakor za koga. Meni osebno pa je izredno zanimivo in vzburljivo, ce dekle (ali pa zena) masturbira pred moskim. Na kaksen nacin to pocenja, z ali brez vibratorja, to je samo stvar tehnike masturbiranja. Predpostavljam pa da gre za skupno predigro in na koncu desert se vedno dobi tudi moski.

Jaz sem ženi kupil vibrator in mi ni žal, ker me vzburi 100 na uro kadar jo opazujem pri delu. In nič nisem ljubosumen nanj.

neki najlepsga…., sicer pa mislim da je tudi puncam vsec gledat kako se druge punce samozadovljujejo z vibratorji…kaj mens…

Dragi Mali Princ, vzburljiv za moške, ko gledajo svojo drago pri igri. Take vibratorje so oblikovali moški, namenjeni so moškim kupcem. Nekaj let že obstaja firma, ki ima zaposlene le ženske oblikovalke. Tam takih velikih in trdih ne dobiš. Ne rečem, da ne maram imitacije pravega…., ampak imitacijo pravega tiča nekega znanega porno igralca s tistimi 25 cm in ekstremno debelino……. To je za mazohistke in mogoče za tiste, ki imajo precej raztegnjeno vagino. Večini žensk je bolj všeč funkcionalnost kot realistični videz. Tako, če boš kdaj punci (ženi) kupoval vibrator, jo prej vprašaj.

Povedal ti bom po pravici: vibratorji se mi gabijo; to so hudičeve naprave..in hkrati varnostni ventil naše izprijene in odtujene družbe.

🙂 Od kje pa tak bes in nastrojenost proti njim?

Royal

Vibratorje so naredili ljudje zato da služijo namenu, punce ve jih kar uporabljajte, fanto godi, če vas lahko opazujejo (vedno ne, v mejah normale), oblika, velikost, to je pa stvar posameznice, res pa je da bi se morali moški preden se spravimo v tak shoping malo pozanimati kaj in kako pri svojih boljših polovicah!

LP

P.s.: Ajda mail te čaka, če boš slučajno to prebrala!

Ni čisto tako. Meni pač niso všeč ženske in nimam nobene želje, da bi jih gledala nage kako se samozadovoljujejo. Res je da je nekaterim to všeč ampak vseeno mislim da je to bolj fantazija moških kot pa resnica.

Jaka tvoje besede me malo spominjajo na inkvizicijo, kaj meniš?

Igor..takole ti povem. Star sem 21 let,..ne hodim v cerkev, sem absolutno za splav in kontracepcijo..Vendar..nekje so meje.Danes je že dovolj boleče, da sprejemamo seks kot nekakšen šport..kaj pa ti meniš, torej naj si vsak moški nabavi “Ančko”, ženi 10 različnih vibratorjev..itd?? In mislim, da ima vibrator podobno vlogo kot TV.včasih so se ljudje družili, danes gledjo TV..včasih so seksali..danes v glavnem razgljabljajo..kakšen bič ali vibrator kupiti..Žalostno. Vsi pač nismo tako “svobodomiselni”, da bi nam blo všeč vse povprek, verjetno imam tudi jaz pravico do svojega mnenja in skušaj to ztolerirati, ok?

LP

Jaka saj je vse ok, ampak eni si pač seks s temi pripomočki popestrimo. To pa ne pomeni, da bi lahko le s temi pripomočki živeli ali bili zadovoljni.

Svako jaše kak mu paše!

Jaka, predvidevam, da si dokaj starokopiten in monoton moski. Kaj pa te tako moti pri vibratorjih? Mogoce se bojis, da bi bil boljsi od tvojega? Vseeno mislim, da ni to nic slabega, ce se doseze svoj namen. Pa brez zamere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close