vibrator
Ali uporablja katira vibrator? Kako se sploh skrbi za vibrator in kako se ga uporablja. Ali moraš dati gor kondom ali kako gre to? S čim se ga umije,itd. malo se razpišite da vidm,če se ga splača kupit.
Lp, nikica
men ga je tip kupu-rozastega.sva mislna da je super.pa sploh ni tko.men je prov ogabno si neki mrzlega tlacit not.ce ga pa przgem da vibrira me pa tko zgecka da ga rajs ugasnem.zdej ga uporabljava za popestritev-eden spredi eden zadi-se mava prov fajn:)
jaz ga imam ja…samo kondoma pa nikoli ne natikam na njega :)))))))))))
saj je samo moj moj :)))
Le delno si mi odgovorila na vprašanje 🙁
Kaj pa ce pride do izliva? hehehe
cisti se ga z alkoholom.
:))))))))))))))))))
pijana nevesta 🙂
zihr je zihr….boljš je če daš kondom gor…..
Lahko ti pridem tudi na dom demonstrirat… :-))
sploh niste resni!
Js ga mam…velicga 18 cm:)men je fuul dobr…sm na zacetku mi lih ni blo k ga nism znala uporablat.Pucam ga pa z vodo..sm mors merkat ce ni vodoodporen
Lahko malo opišeš kako ga sedaj uporabljaš, ko “znaš”?
Potem je potrebno kupit nov akumulator
a se naučiva sklupaj:)?
kolko maš sploh let?
a si nedolžna?
Dandanašnji tempo narekuje resno potrebo po vibratorju. To ne pomeni, da ti ni treba sexat. Jaz priporočam da se vsako jutro preden vstaneš vsaj 1 do 2 krat zadovoljiš. Tako čez dan ne boš živčna kot je po dr. Ruglju mojemu zelo cenjenemu kolegu veliko število slovenk, ki zvečer ne sexajo zjutraj jih nima kdo.
Vibro torej rešuje vse težave. Uporaba je enostavna daš ga noter in prižgeš. V začetku je menda nekako drugače, pol ko se enkrat navadiš pa gre.
Umivaš ga s toplo vodeo, ne uporabljaj detergentov, kondom, le zakaj, vibratorja ne posojaj, imaj vsaj enega porivača, ki ti bo prav zares zvest.
Če imaš še kako vprašanje vprašaj. Sem dr. skoraj za vse.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
usta mi je vtrgalo skor ! 🙂
Ja, Demie ima vibrator. In je prav cute. Sem mu dala ime Blue Devil:)) Kako se uporablja, ti ne bom razlagala, ker mislim, da bi morala vedet – sicer ti pa prodajalka lepo vse razloži. Pol pa lahko nastavljaš jakost vibracij pa to. Umiva se s toplo (ne vročo!) vodo, lahko z malo mila. Glede kondoma pa – kakor ti paše. Meni je prav kul:)))
Ker praviš, da ga uporabljaš, jaz pa se o nakupu šelel odličam imam kar kup vprašanj in najbolj me zanima, če ni skrivnost ali z njim ravno tako doživljaš orgazme? Kaj prej ali rabiš dlje časa kot s svojim partnerjem? Jaz imam bolj poredke odnose s svojim možem “tam nekje 10 x na mesec” pa bi si želela vsaj 1 x na dan če ne gre več. Ker moj ni preveč zainteresiran, bi si umislila vibrator. nerodno mi ga je kupiti – kje si ga nabavila ti?
Ga večkrat uporabljaš? Uživaš? Vaginalno in analno? Jaz z samozadovoljevanjem izredno uživam in tudi večkrat zapovrstjo doživim orgazme a bo s tem ravno tako? Prosim za odgovor tvoj ali od katere, ki ima izkušnje!
Mija, evo ti odgovore: ja, ni problema z orgazmom. Se da komot ravno tako doživet kot pa z normalnim sexom. Edino, kar je res vsaj na začetku malce moteče, je to, da ni topel, ampak hladen. Ampak se navadiš takoj. Kar se pa tiče hitrosti orgazma, je pa to zelo relativno. Odvisno koliko si vzburjen in to. Meni osebno dosti bolj paše pravi sex, ampak naj poudarim, da če ni parterja kje blizu, da pride tudi to zelo prav (možno seveda tudi kot del sexa). Jaz sem ga kupila v mislim, da se reče tam Venera Shop (ali pa Red Shop – nisem ziher zdaj) v Lj in sicer imajo trgovino blizu železniške in pa v stari Ljubljani. Uporabljam ga kdaj pa kdaj. Ne glih pogosto zadnje čase, ker sem se zdaj spet preselila na kroglice:) Uživam, logično da ja – drugače ga ne bi uporabljala. Vsekakor pa vaginalno, ne odobravam analnega sexa. Ja, lahko doživiš več zaporednih orgazmov, ni problem.
Forum je zaprt za komentiranje.