Vibrator
Glejte , meni se zdi , da če je domišljija tako revna , da je vibrator edina ideja oziroma da rabita partnerja tako ubogo mehansko spodbudo , da bo njun seks nekaj vreden , no , potem nima smisla komentirati. Ker bi bil morda en hitri tecaj seksualnih praktik bolj na mestu. Brez uporabe mehanskih priprav .
Moram namrec tudi sama priznati , da razmišljam tako , kot je že nekdo prej zapisal – seks se najprej zacne v glavi. Pa rzmišljajte naprej …
O čustvih tu ne bom razpravljala , ker to ni bilo vprašanje.
In Miki , seveda , vedno gre tudi za drugega partnerja ! Kjer v seksu uživa samo eden , ne moremo sploh govoriti o dobrem seksu !
lp A.
He , he , nisem govorila o sebi in ne v resnem tonu – prej je bilo mišljeno posmehljivo. Spodnja replika je resnejša.
Sicer pa sem popolnoma tvojega mnenja. Vsak dober odnos se začne v glavi , tam je tudi sedež domišljije , ki pomaga , da je tudi seks bolj zanimiv . In mislim , da ne more biti dobrega seksa brez točno uravnotežene mešanice čustev , domišljije in seveda tehnike ( s tem ne mislim tehničnih pripomočkov kot takih :))
lp A.
Zakaj ti je pa potem sploh potreben vibrator , če je že brez njega tako uspešno :))
Pa ne zameri , a gre pri tovrstnem seksu za podiranje rekordov , komu bo večkrat prišlo ?
Glej , to me res zanima , ker mi ni čisto jasno , zakaj vse to , če pa sta po odnosu , dveh , treh oba potešena ?! Saj sta , a ne ? Ker za čustveno lakoto ne gre , smo ugotovili , za kvalitetno telesno zadovoljitev pa najbrž ni ravno potreben maraton .
lp A.
He , he , če si res tak frajer , da bi mi trikrat prišlo že brez vibratorja , no , ne vem , če bi se dolgo branila …
Sam ne vem , ne vem , se mi vse zdi , da bi lahko navedel še kak argument ZA :))))
Dobro se drži jutri , čeprav pravijo , da po narkozi nekaj časa nisi za nikamor (moške mislim , jaz tega problema nisem imela ;))
lp A.
Ne bi komentirala določenih zgornjih odgovorov…
Najina ljubezen je močna, nežna in romantična, najin sex, ki ga oba sigurno začenjava v (zgornji) glavi lep, pester, vroč, strasten… Midva (!!!) vibrator imava in ga oba uporabljava (ko sva skupaj) precej pogosto, ker je obema tako všeč… Za več podrobnosti se mi dozdeva ta teren tukaj preveč narejeno spolzek….
Tudi jaz kar težko verjamem, da je vibrator nekaj tako nesprejemljivega. Saj gre le za spolno igračo! To ni nobeno nadomestilo, nekaj gnusnega ali kaj vem kaj še, ampak le nekaj, kar omogoča malo zabave. Big deal. In še sreča da jih imamo: mnogim parom, kjer moški trpi za impotenco (ki je lahko tudi fizična in neozdravljiva) vibrator spolno življenje OMOGOČA.
Nekateri na dolgo in široko filozofirate o vibratorju kot o nesprejemljivem tujku, ki je očitno znak, da v odnosu nekaj ne štima. Mislim pa, da je zanimiva igrača, ki lahko popestri spolno življenje in torej deluje na odnos tudi pozitivno. V večini primerov pa tisti, ki se odnosa ne naveličajo, ne razmišljajo o kakšnih takih popestritvah, marveč si raje poiščejo ljubimce. Res, lepa popestritev, ni kaj.
Simona! Priporočam ti, da obiščeš najprej številne on-line trgovine, opremljene s fotografijami, in se odločiš, kaj približno želiš. Priporočam trgovine na tujih straneh, ker imajo več izbire in fotografij. Ti je npr. bolj všeč ta ali ona barva, oblika, velikost. Za začetek lahko izbereš tudi kaj navadnega. Osnovni modeli so zelo poceni in z njimi boš spoznala, kaj ti ustreza. Če ti je nerodno obiskati trgovino, naj gre v nakup bodisi mož, ali pa naroči stvar po pošti – ali kupi v tujini. Prvič skušaj stvar preizkusiti sama. Šele ko se ji boš privadila in malo spoznala, kako se s to igračo igra, naj se vključi še mož. Ni treba, da je vibrator vselej del vajine spolnosti – naj bo to takrat, ko sta oba za. Za popestritev lahko poskusita še številne druge stvari: masažo, nove položaje (obstajajo erotične omrežne strani, kjer vam vsak dan priporočijo nov položaj) ter številne druge igrače, na katere ne bi niti pomislili – npr. videla sem že posebno “gugalnico”, ki bi jo prav rade volje kupila kar tako, za vsak dan! 🙂 Pritrdi se jo na strop.
Mislim, da so časi spolnosti strogo v stilu misijonarskega položaja, pri čemer morata biti oba partnerja v temi in dolgih spalnih srajcah, le mimo.
Pogumno, Simona!
Kot lahko razberem iz vajinega pisanja, svetujeta Simoni, naj za popestritev spolnega življenja nabavi namesto vibratorja kar ljubimca. Torej, Simona, brž nabavi ljubimca in z možem veselo skupaj uživajte. Tudi čustveno bosta oba zadovoljna.
Draga Nike in Manja, naj vama potrdim, da se vsaka ljubezen in sex začne v glavi. In če imaš 100 vibratorjev poleg sebe, v glavi pa ni želje po sexu, potem tudi vibratorji ne pomagajo. Vibrator, kot je že mnogokrat omenjeno, je PRIPOMOČEK za popestritev sexa in nima nobene zveze z čustvi. Vajin ljubimec pa bi bil živa oseba, torej bitje s čustvi.
Sklepam , da sta verjetno tudi proti erotičnemu perilu, ki lahko popestri spolno življenje.
In uboga vajina moža, kakšne rogove bosta imela, če si bosta vidve popestrile spolno življenje z ljubimci.
Pa brez zamere, prosim. LP Harry
Iz lastnih izkušenj toplo priporočam uporabo vibratorja. Sama uporaba nima prav nobene zveze s siceršnjo kvaliteto vajinega odnosa. Tisti, ki mislijo drugače, ga pač naj ne uporabljajo, naj pa dovolijo nam ostalim, da brez slabe vesti uporabljamo različne pripomočke.
V naših sex shopih je prav bogata izbira le – teh, ker tudi niso prav poceni, vaju opozarjam predvsem na to, da po mojih izkušnjah ravno največji niso najbolj uporabni.
Veliko veselja in zanimivih novih izkušenj vama želim!
Irena in Harry, lepo povedano (sedita – obema pet).
Sara, Simona je prosila za nasvet glede uporabe vibratorja, ne za moralno razsodbo. Kaže, da sta se s partnerjem že odločila za nakup in povprašujeta za izkušnje v zvezi s tem.
Sara, ali imaš vibrator? Če sama nimaš izkušenj v tej smeri, prepusti temo drugim in Simoni in drugim ne skušaj zbujati občutka slabe vesti (za to nimajo vzroka).
Pozdrav, Sonja.