Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Vibracijsko zdravljenje

Vibracijsko zdravljenje

Spoštovani,

oče je zbolel za pljučnim rakom (je še v zgodnji fazi) vendar na žalost na takem mestu, da operacija ni mogoča. Rad bi se izognil obsevanju in kemoterapiji, ima tudi negativno mnenje o teh dveh terapijah. Nekje je izvedel za uspešno vrsto zdravljenja s frekvencami (vibracijsko zdravljenje) in sicer s posebnim generatorjen (izumitelj je dr. Rife), kateri oddaja točno določeno frekvenco (vibracijo) na izbrano mesto v telesu. Ima mogoče kdo že izkušnje s to vrsto zdravljenja, kako priti do tega zdravljenja ali kje kupiti tak generator, cene, skratka vsaka informacija je zelo zaželjena?
Hvala in vsem lep pozdrav.

Zdravo!

Nekje na forumu (tem ali pa limfomskem) sem prebrala, da se s tem ukvarja Brane Kobal. Zraven je bila zapisana tudi telefonska številka. Poišči!

Lp, Anita

Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da pri nas ta metoda ni delovala.

Pozdrav, Mateja

Še največ bi povedale raziskave. Po vseh bolnišnicah po svetu, ki dosegajo določene standarde, zbirajo podatke o metodah zdravljenja, o preživetju, ozdravitvi, zazdravitvi in podobno. Onkolog vam lahko razloži ozdravitev in leta preživetja za takšno vrsto bolezni, kot jo ima oče, za obsevanje in kemoterapijo. Enako zahtevajte od zdravilca, torej kje so delali raziskave, na koliko ljudeh, kje je zadeva objavljena, katere vrste raka so imeli preiskovanci,… Ne torej v smislu: poznam kar nekaj ljudi, ki jim je pomagalo. Medicini zaupamo pri celi vrsti drugih stvari, zakaj nezaupanje pri tej bolezni? Če ne morejo operirati, to pomeni, da je operacija tveganje za življenje. Ali menite, da zdravnik noče pomagati? Da zdravniki študirajo dolga leta za to, da bi potem načrtno škodovali?
LP Živa

Na internetu sem prebrala, da so pri frekvenčni terapiji delali raziskave, ki jih je odobrila komisija za raziskave na ljudeh po predhodnih poizkusih na laboratorijskih živalih.
Menim, da nobena raziskava ne more dati niti približne ocene za to, ali bo in kako bo pri nekem bolniku terapija delovala.

Marsikdaj pride do nezaupanja v medicino ravno zaradi naših prevelikih pričakovanj. Včasih imamo medicino za vsemogočno. In potem se zgodi, da pridejo do svojega limita in nam se zdi, da niso izpolnili naših pričakovanj.

Nesmiselno bi bilo razmišljati o tem, da bi zdravniki karkoli počeli načrtno proti bolnikom. Zagotovo pa lahko iz iskušenj trdim, da bi velikokrat lahko prihranili kakšno bolečino s tem, da bi enostavno preskočili prognoziranje pri najtežjih obolenjih. Bolnikom in svojcem je že brez tega dovolj hudo. Zdravniku nekončno zaupajo in njegova beseda je največ vredna. In ko takšna avtoriteta vzame še zadnje upanje, ko v tednih ali mesecih napoveduje konec življenja, je to zelo hudo, tako za bolnika kot njegovo družino. In če je gorje res neizogibno, zakaj ga še povečevati in narediti trpljenje še hujše.
Njaprej je trpljenje, potem pa, če se na srečo izkaže, da je bila prognoza napačna, pride do nezaupanja. Pa bi bilo potrebno samo preskočiti nekaj besed.
Da pa se v tudi medicini dogajajo stvari, ki niso najbolj humane pa tudi ni nobena skrivnost. A noben sistem ni popoln. Lahko pa ga pomagamo izboljšati po svojih najboljših močeh. Bolje kot da iščemo napake in kritiziramo.

Odločitev je vaša, toda nam ni pomagalo. Porabili smo gore denarja, rezultati ničelni….

pozdrav

zarra

Draga mkra, nisi sicer zapisala, za kakšno vrsto pljučnega raka gre. Ker pa je, kot pišeš v začetnem stadiju, je prav gotovo smiselno uporabiti vsaj nekatere od možnih načinov zdravljenja, saj bodo tvojemu očetu morda vendarle podaljšala življenje. Nekatere vrste tumorjev na pljučih pri starejših bolnikih, niso tako zelo agresivne kot je npr. mikrocelični rak, pri katerem operacija prav tako ni mogoča. Končna odločitev bo seveda očetova.

Naj povem, da so naše izkušnje s frekvenčnim generatorjem pozitivne. Moj stric je bil prvi v skupini bolnikov v Sloveniji, na katerih je bila uporabljena frekvenčna metoda po dr Rajfu. Na terapije smo vozili strica iz Jesenic v Ljubljano vsak dan, razen ob nedeljah. Za zdravljenje smo izvedeli od zdravilke, ki je pomagala lajšati stricu bolečine.
Glede na mnenje zdravnikov nismo imeli več kaj izgubiti.
Stric je imel raka na pljučih.
Sedaj je od takrat minilo malo več kot tri leta. Stric je okreval. To je potrdila tudi uradna medicina.
Še vedno smo v stiku z nekaterimi “preizkusnimi zajčki” če jih lahko tako imenujem.
Glede na naše izkušnje bi si upala priporočiti ta način.
Svetujem vam, da si ogledate na internetu.
Mi smo potem kupili aparat za uporabo doma.
Naš aparat se imenuje Satellite frequency sintetizator ali nekaj podobnega.
Izdelujejo pa ga v Švici.

Kaj pomeni imeti negativno mnenje o obsevanju in kemoterapiji? Osebno ne maram ne enega in ne drugega – sem na lastni koži preizkusila oboje. Obsevanje me je utrudilo, koža je bila še mesece po končanem zdravljenju nenormalno občutljiva, včasih je kar pordečela, kot bi bila obžgana. Med kemoterapijo sem se počutila precej zanič, bilo mi je slabo, še voda mi ni teknila, izpadli so mi lasje, razštelala se mi je menstruacija, imela sem zanič nohte, pol leta sem imela popolnoma spremenjeno življenje. Ampak pomagalo mi je. Lasje so zrastli, koža se je pozdravila, nohti tudi, slabosti so minile in sem jih skoraj da pozabila, menstruacija se je uredila. Živela sem normalno življenje.

In čez 14 let sem morala ponovno na kemoterapijo – pa sem vendarle brez oklevanja šla. Ker sem vedela, da mi le strokovno zdravljenje lahko pomaga. In danes sem še vedno tu, brez znakov ponovitve bolezni. Spet hodim v službo, delam načrte za naslednje leto. In kar je zate bolj pomembno: poznam veliko ljudi, ki so bili na istem in so se tudi pozdravili z metodami onkologije. Poznam tudi gospo, ki so ji s kemoterapijo pozdravili (zazdravili?) raka na pljučih.

Nisem neka huda nasprotnica uporabe frekvenčnega generatroja, ki ga prodaja gospod Kobal, doktor fizike. Menim pa, da je lahkomiselno pričakovati, da je to učinkovita alternativa klasičnemu zdravljenju, kadar je le to na voljo in obstaja realno pričakovanje, da bo klasično zdravljenje pomagalo.

Včasih si v življenju enostavno ne moremo privoščiti, da bi se izogibali stvarem, ki so nam neprijetne. Oziroma nas takšno izogibanje zelo drago stane.

Pozdravljeni. Prosila bi za nasvet, če ima kdo kakšno izkušnjo.
Možu so odkrili karcinom sigmoidnega dela debelega črevesa. CA RECTOSIGMAE DUKES T3 N2 MX. Operirali so ga, dobil je tromboticno zaščito, kemoterapijo Xeloda, potem je bil drugič operiran na črevesu in še enkrat na jetrih.
Izvdeli smo tudi za možnost frekvenčnega zdravljneja in me zanima, ali ima kdo kakšno pozitivno izkušnjo.

New Report

Close