Najdi forum

Vibra tone

pozdravljeni!

Ali ima kdo od vas izkušnje z vibracijskim pasom Vibra tone. Pravzaprav me zanima ali kdo ve kakšna je razlika med tistim v top shopu in tistim iz Neckermanna. Gre za to, da tisti v top shopu stane 50 E, v Neckermannu pa 80. Ali ve kdo, ali je razlika samo v ceni ali še v čem drugem. Lahko sem se pa prepričala, da zadeva deluje, s tem da je oseba kupila pas pri Neckermannu.

Hvala za vsakršno inforamcijo in lep dan!

Jaz ga imam od top shopa in sem z njim zelo zadovoljna. Uporabljam pa ga predvsem kot masažo za poškodovano hrbtenico,. lp maya

Maya, hvala za tvoj odgovor!

Maya, hvala za tvoj odgovor!

Tud jaz ga imam od top shopa in ga tud sama uporabljam za masažo zvečer po treningih pa sem full zadovolna pa še moj se kdaj zmasira in je tud zadovoljen.

oseba, ki ga uporablja je precej “špeheca” okoli pasu izgubila, se to pri vas tudi kaj pozna?

Pri meni se glede teže nič ne pozna…no ne da bi vedla sam ga pa tud ne uporabljam vsak dan ampak ene 3x na teden.Celulit sem zgubila sam bi to rajš pripisala redni telovadbi in pravilni prehrani.

Čist odkrito jaz dvomim, da se s tem kaj shujša.Velik bol zaneslivo za hujšanje je zdrava prehrana in telovadba, men ni nič druzga pomagal,pa sem včasih kupla vse žive aparate in tablete in sokce in… joj če bi le lahko ves tist stran vržen denar dobla nazaj in ga podarila kakemu brezdomcu bi bilo veliko več koristi.Samo po toči zvoniti je prepozno :o)

Ja, tudi pri meni je edina napaka špehec na trebušnem delu. Jaz imam sicer občutek, da mi pomaga, zmanjšuje, ampak problem je, ker se lahko samo na vsake 2 dni, al pa še več masiram, drugače mi vibraton naredi rane.Ja, imam izredno hitro rane, tako da sem v bistvu zamenjala stoječi masažni aparat za vibraton, ki ga lahko uklapljam po stopnjah in je manj agresiven.. Predvidevam, da če bi se lahko masirala večx, da bi kaj bolj zaleglo.Vsekakor, saj čutim, kako mišice delajo. Če pa mišice delajo, se tudi kalorije porabljajo, a ne? lp maya

hvala, še vedno pa me zanima kakšna je razlika med tistim iz top shopa in neckermanna

hvala, še vedno pa me zanima kakšna je razlika med tistim iz top shopa in neckermanna

jest nimam pojma kak je un iz neckermanna sam pomoje ni neke bistvene razlike razn v ceni :o)

Tole mi pa ni jasno: kako ti lahko nek aparat dela mišice, če ti pri tem nič ne delaš? Samo z masažo?

New Report

Close