Najdi forum

Vi izbirate- na Koroškem radiu

Mene pa zanima kaj mislite o ” oddaji” Vi izbirate na Koroškem radiu. To so v bistvu glasbene želje poslušalcev, vsak danob 11.30 in okrog 16.30.
Meni je slabo, vsak dan iste pesmi: Telebajski, Natalija Kolšek, pa Srebrna Reka, pa masten krap….., no pa seveda Rdeč Ferari in Ferari polka, no in tu se izbor neha. Ker sem v službi in lahko radio mirno poslušam, mi je to poznanno.Saj vem,da delavci na radiu niso nič krivi. Ampak, da je tako zatežen, da samo eno in isto posluša. Pa še kličejo vsak dan isti, da te kap. Že vse poslušalce poznam na pamet. Mogoče ne bi bilo slabo, če bo prebral to kdo z radia, da bi po 10. dneh vrtenja določene pesmi za nekaj časa izločili iz seznama glasbenih želja.
Upam, da nisem koga užalila.

Anita tega radia kot ljubljančanka seveda ne poznam, ti pa svetujem, ker verjamem da zna bit zlo zateženo, da premakneš radio vsaj za ene 14 dni, da si ohladiš glavo, na en drug kanal.

Dan! Dober nasvet:Preklopi…ali pa odklopi…Radio Kranj bo pravšnja izbira. (ni reklama, ne)
Lep pozdrav
Angel

Ja dragi angel, kako pa naj na koroškem lovim radio Kranj????

Ja, sorry, to ti pa res ne vem povedati. Bi prosila druge, mogoče pa ti lahko pomagajo. A vala 202 tudi ne loviš?
Pozdrav,
Angel

Odklopi, zaenkrat to še lahko storiš!
Sej imaš na stotine radijskih postaj, ko teh zmanka pa lahko vrtiš svoje CD-je, trakove,……..

Ne se tok razburjat zarad enga radia,

Hudo, hudo…. Na radiu Sora (Šk. Loka) je isti drek….. Vse sam isti šmorn, pa še vsak dan isti “poslušalci”… Največja kriza je pa, da mi tukaj v službi radio lovi samo to postajo 🙁

Vseeno, lep dan!

Jani

Vzameš eno veliiiiko mrežo, zamahneš proti Gorenjski, pa upaš, da bo v mreži ostal kakšen radio :))
Resno? Nikakor, ker radio ne seže tja do vas 🙁

LP Jani

Naredi tako, kot nona od moje žene.

Ob enih je poslušala Slo1, čez pol ure, ko so poročila na Valu, bi pa rada preklopila tja. Samo to preklapljanje, vsa ta tehnika…..ni bilo zanjo.

Pa nam je naročila, da smo ji iz Palmanove privlekli še en radio, pa smo ji naštimali enega na Slo 1, enega na Val 202. Veselja, ti rečem…Ko je bilo konec poročil, je staknila “štrik” od elektrike iz zida, pa vtaknila drugega. Žur 100 ur.

Prej se je jezila ob poročilih samo vsako polno uro, potem se je pa non-stop.

Torej, teh črednih nagonov in potreb po glazbenih umotvorih joškato-dekoltejevskih
babnic, ki pojejo o ničemer, ter sladkih fantov, ki bi jih vsaka mama želela za zeta,
ne boš mogla očitno nikoli pregnati iz želja rojakov, zato raje ugasni radio.

Očitno, je pa klima prava zanje.
Kaj češ lepšega kot ena taka popevčica na radiu, na tv reklama za always ali prill, v roke pa Slovenske novice…

Sašo…. A zdaj si se pa že aklimatiziral :)))
Namesto Slovenski novic v roke, priporočam Preverjeno! na POP TV

LP Jani

Ja, ja, sem že na yes. 🙂

New Report

Close