Najdi forum

VHODNA VRATA AJM

ima kdo omenjena vrata, kakšne imate izkušnje?

imam vhodna vrata sem zelo zadovoljna! Res so malce dražji ampak kvaliteta odtehta

Tudi mi smo zadovoljni.

zelo zadovoljen….imajo zelo dobro okovje (winthaus). Priporočam.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

sem želela njihova vhodna vrata v izvedbi bela-mahagonij, pa so mi rekli, da oni pa tega ne delajo. Imajo samo bela. To je bil razlog, da sem jih kupila drugje.

Da imajo samo bela ne drži, ker imamo mi rjava. Takšne kombinacije kot si ti želela, pa mogoče res nimajo.

še mi

katero rjavo barvo ste pa izbrali? So njihova lastna izvedba (polnilo) ali je kakšen drug proizvajalec?
hvala

Jaz imam vrata katera so znotaj bela, zunaj pa rjava. So njihov izdelek. Je pa malo dražje, če izbereš barvna. MOgoče pa res nimajo barve mahagonija, čeprav imajo barvno lestvico kar pestro.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

katero rjavo barvo ste pa izbrali? So njihova lastna izvedba (polnilo) ali je kakšen drug proizvajalec?
hvala[/quote]

Ja tudi naša vrata so znotraj bela zunaj pa rjava, je pa barva bukve ali nekaj takega, skratka zunaj izgleda kot les. Če je polnilo njihovo lastno ne vem, ker je od tega že kar nekaj let. Se pa spomnim, da so bila dražja kot bela vrata.

:))) AJM uvaža polnila od artdorja in rodenberga. slednja imajo v dveh variantah: pregrešno dragi in normalni. :))) niso pa za nobena polnilaekskluzivni zastopniki, ker ta polnila prodajamo tudi mi.

kar se tiče barv: polnila se ne izdelujejo v vseh barvah,v katerih se lahko dobijo okenski profili. lahko pa podjetje, ki proizvaja okna in vrata, sestavi iz prečk, stekla in polnil kombinacijo, ki je širšem spektru bavnih odtenkov kot klasična polnila. ampak rodenberg vseeno ima večino barvnih odenkov, se pa res njegova polnila začnejo pri ceni 1000 eur+ brez ddv (in krila, podboja, kljuk, okovja, torej samo samo polnilo za vrata).

New Report

Close