Najdi forum

Zdravo,

rada bi vhodna vrata stanovanja od noter protihrupno (da se ne bi vse kar govorimo slišalo ven na hodnik in nižje po bloku) zaščitila. Na koga naj se obrnem, da mi pride to neko maso (kot vidimo v pisarnah direktorjev na notranji strani vrat) polepit s to “peno” ali kako se temu reče???

A se to kje v Obiju, Bauhaus morda dobi in lahko sama izvedem???

Hvala, čao.

Neja

Mislim, da je problem tudi v pantih oz. odprtini, samih vratih in “štokih”.

Jaz sem se zato odločila kar za Jelovico, in sicer navadna protihrupna vrata. Je pa res, da je več dela z menjavo vrat.

Maja, a mi prosim poveš tip teh tvojih Jelovicinih vrat, ceno in ali je občutnješa razlika kot je bila prej? Se res manj čuje navzven?

Imamo tudi kužka, ki kar rad laja, pa me zanima ali bi ta vrata pripomogla tudi k temu, da bi se lajež manj slišal na hodnik oz. navzven?

Hvala.

Nejka

Nejka*** vrat še nimam, jih pa nameravam v kratkem naročiti. Tudi jaz imam pse in sem se ravno zato odločila za to zadevo.

Mislim, da imajo protihrupna vrata tudi pri drugih proizvajalcih, ni samo Jelovica.

Me je včeraj klical z Jelovice….mi je omenil neka navadna protihrupna vrata (ampak debelina štokov moram biti primerna, itd…) za ceno cca. 200 EUR. Me je pa klical tudi iz ene druge forme en gospod in mi ponudil ceno 1100 eur…pa še eden…med 500-800 eur…a misliš, da so pol ona Jelovicina za 200 EUR sploh kaj vredna????

No, danes mi pride ta z Jelovice pogledat…javim kaj je rekel…sem pa se menla za oblazinjenje vhodnih vrat in je cena z vsem slabih 90 eur. Pridejo, odpeljejo vrata (4 ure si brez njih) pripeljejo nazaj, zmontirajo-konec:)

Ne vem kaj naj…pravijo, da pa gre zvok zagotovo tusi skozi stene in drugo….ne vem kaj naj…ne bi rada vstran vrgla denarja-torej da ne bi blo učinka?

Lp

Ravno zato sem se jaz odločila za protihrupna vrata, saj so zraven tudi štoki in vse.
Pri oblazinjenju pa oblazinijo samo vrata, nič štokov, kaj šele tam kjer so panti…

New Report

Close